2014-06-14 21:50:12
Φωτογραφία για ΜΕ 0 - 3 ΕΛΗΞΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΟΛΟΜΒΙΑΣ (VIDEO)
Η παράδοση αποδείχθηκε πανίσχυρη, η «κατάρα» της πρεμιέρας δεν «ξορκίστηκε» ούτε αυτή τη φορά και η Εθνική ομάδα το πλήρωσε με την τρίτη ήττα στις ισάριθμες πρώτες αναμετρήσεις της σε Παγκόσμιο Κύπελλο χάνοντας στο «Μινεϊράο» του Μπέλο Οριζόντε από την Κολομβία με 3-0 (5΄ Αρμέρο, 58΄ Γκουτιέρες, 90΄+ Ροντρίγκες), στον εναρκτήριο αγώνα του 3ου ομίλου.

Μια άτυχη στιγμή του Μανωλά στο 5ο λεπτό αδίκησε την προσπάθεια της Εθνικής στα πρώτα 45 λεπτά, αφού η ελληνική ομάδα δεν έπαιξε απλώς ως ίση προς ίση απέναντι στην Κολομβία αλλά έφτασε στο σημείο να κλείσει το ημίχρονο έχοντας την κατοχή της μπάλας. Ένα λεπτό νωρίτερα το πρώτο αξιόλογο σουτ του αγώνα είχε γίνει από τον Μανιάτη, με τον Οσπίνα να αποκρούει την προσπάθεια του Μανιάτη έξω από την περιοχή.

Στο 45 η Εθνική ομάδα είχε την ευκαιρία να μειώσει το σκορ αλλά ο τερματοφύλακας της Κολομβίας, Οσπίνα έδιωξε σε κόρνερ το εξαιρετικό σουτ του Παναγιώτη Κονέ. Το δεύτερο γκολ για την Κολομβία σημείωσε στο 58, ο Γκουτιέρες έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Στο 64, ο Φάνης Γκέκας έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, σε κενή εστία έπειτα από το γύρισμα του Τοροσίδη. Ακολούθησε το καλό σουτ του Σαμαρά στο 85 στο δεξί δοκάρι του Οσπίνα.

Το 3-0 για την Κολομβία έκανε ο Τζέιμς Τζέιμς Ροντρίγκες στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, με σουτ με το αριστερό μέσα στην περιοχή.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ