2014-06-14 22:52:05
Φωτογραφία για ΠΑΣΟΚ: Με σοβαρή αξιολόγηση διαθεσιμότητες και απολύσεις
Οι διαθεσιμότητες και οι απολύσεις, είναι μέτρο διαρθρωτικό και όχι δημοσιονομικό, «άρα προϋποθέτει σοβαρή αξιολόγηση δομών και προσώπων», τονίζει με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.

Αφορμή, η ενδοκυβερνητική κόντρα Λοβέρδου – Μητσοτάκη και τα δημοσιεύματα πως το ΠΑΣΟΚ αμφισβητεί συνολικότερα το σύστημα της διαθεσιμότητας.

Ο κυβερνητικός εταίρος, ζητά να υπάρχει «στοιχειώδης σεβασμός στην ιστορική αλήθεια και στο δυσανάλογα μεγάλο βάρος που με συνέπεια και συνέχεια σηκώνει το ΠΑΣΟΚ».

Η Χαριλάου Τρικούπη, κάνει ιδιαίτερη αναφορά, σε σχόλιο που φιλοξενεί η Καθημερινή στο πρωτοσέλιδό της, το οποίο αναφέρει συγκεκριμένα: «αν το ΠΑΣΟΚ θέλει να ξαναδοκιμάσει την καταστροφική εμπειρία της δήθεν επαναδιαπραγμάτευσης του καλοκαιριού του 2011, καλό θα ήταν να θυμηθεί τις ολέθριες συνέπειες που ακολούθησαν».

«Πρόκειται, φοβούμαστε, για απώλεια μνήμης του συντάκτη ή σκόπιμη αντιστροφή της πραγματικότητας», τονίζει το ΠΑΣΟΚ ενώ στη συνέχεια κάνει αναδρομή στις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις και τη στάση του κόμματος από τον ανασχηματισμό του Ιουνίου του 2011 και μετά.

Το ΠΑΣΟΚ, τονίζει πως μόνη του μέριμνα είναι να βγει η χώρα από την κρίση «με κοινωνική συνοχή, κοινοβουλευτική και πολιτική σταθερότητα και ελπίδα για όλα τα παιδιά της, με αποφασιστικότητα, αλλά χωρίς επιδείξεις υπερβάλλοντος ζήλου άνευ ουσίας».
naftemporiki.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ