2014-06-15 00:02:04
Φωτογραφία για Ο επιχειρηματίας που προκαλεί φρενίτιδα “χαρίζοντας” χρήματα έρχεται στην Ευρώπη [video]
Ο ανώνυμος πίσω από το φαινόμενο «Hidden Cash» αποκάλυψε την ταυτότητά του. Πρόκειται για τον Jason Buzi, έναν επενδυτή ακίνητης περιουσίας και προγραμματιστή από το Πάλο Άλτο Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, ο Buzi και η ομάδα του έχουν κρύψει σχεδόν 15.000 δολάρια σε μικροποσά γύρω από πόλεις της Καλιφόρνια, γράφοντας ενδείξεις σχετικά με τις θέσεις τους. Η εκστρατεία εξελίχθηκε σε ένα κοινωνικό φαινόμενο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, με χιλιάδες ανθρώπους να συμμετέχουν στο κυνήγι των χρημάτων. Ο Buzi χρησιμοποίησε μία συνέντευξή του στο CNN ως μια ευκαιρία για να ανακοινώσει τα μεγάλα σχέδιά του: το Hidden Cash θα «χτυπήσει» πόλεις σε όλες τις ΗΠΑ, σε Ευρώπη και σε Μεξικό.

Ο επιχειρηματίας απέδωσε την επιτυχία του Hidden Cash όχι τόσο στο ποσό των χρημάτων που μοιράζει, αλλά μάλλον «στη συγκίνηση της αναζήτησης». Στην προσωπική του ιστοσελίδα, έγραψε ότι «θέλει να βοηθήσει εκείνους που είναι λιγότερο τυχεροί και έχει γίνει εθελοντής για τις οικογένειες των προσφύγων και τη διδασκαλία στο Πάλο Άλτο, ενώ βοήθησε στην ίδρυση βιβλιοθηκών στην Αφρική και δίδαξε αγγλικά στην Ταϊβάν». «Το Hidden Cash δεν πρόκειται να σας σώσει, τα λαχεία δεν πρόκειται να σας σώσουν» είπε ο Buzi. «Να είστε έξυπνοι και υπεύθυνοι και να ερευνάτε όλους τους τρόπους για να βγάλετε χρήματα».


Ο Buzi είπε στην συνέντευξή του ότι θα έρθει στη Νέα Υόρκη, το Χιούστον, το Σικάγο, το Λας Βέγκας και την Πόλη του Μεξικού. Σκοπεύει επίσης να κρύψει χρήματα στο Λονδίνο, το Παρίσι και τη Μαδρίτη από την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ