2014-06-15 01:29:04
Φωτογραφία για Την έπιασε να τον απατά, εκβίαζε τον εραστή της και του αποσπούσε χρήματα!
Eντάξει αυτό σίγουρα δεν το έχουμε ξαναδεί! Γνωστός Πατρινός έπιασε τη γυναίκα του να τον απατά και εκβίαζε τον εραστή της αποσπώντας του χρήματα Ο άνδρας ο οποίος είχε υποψίες για τις απιστίες της συζύγου του όταν αυτός απουσίαζε από το σπίτι ή ήταν απασχολημένος με τις εμπορικές του δραστηριότητες, με τη βοήθεια δυο φίλων του  κατόρθωσε να ξεδιαλύνει το μυστήριο της περίεργης συμπεριφοράς της.

Όλα συνέβησαν πριν  τρεις μήνες, όταν έστησε καρτέρι μαζί με δυο ακόμα άτομα και έπιασε στα πράσα την «καλή» του με τον εραστή της, την ώρα που αυτή βρισκόταν στα προκαταρκτικά ερωτικών περιπτύξεων σε  λαϊκή συνοικία της Πάτρας.

Η πρώτη αντίδραση του απατημένου συζύγου ήταν να μαυρίσει κυριολεκτικά στο ξύλο τον άντρα που …τόλμησε να απλώσει χέρι στη γυναίκα του.

Τα ωραιότερα όμως ήρθαν λίγες ημέρες αργότερα, όταν ο απατημένος σύζυγος  πήρε πληροφορίες για τον εραστή της γυναίκας του,  οπότε  έμαθε πως  και αυτός είναι παντρεμένος.

Ο απατημένος σύζυγος άρχισε να εκβιάζει τον εραστή της γυναίκας του και να του αποσπά χρήματα, απειλώντας τον πως εάν δεν του τα δίνει κάθε μήνα τότε  θα μάθει η σύζυγός του για τις εξωσυζυγικές του δραστηριότητες. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ