2014-06-15 08:07:05
Φωτογραφία για Απογοητευμένος ο Φερνάντο Σάντος από την τρικυμία της γαλανόλευκης άμυνας
Η  Εθνική δεν κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, καθώς ηττήθηκε με 3-0 από την Κολομβία Ο Φερνάντο Σάντος αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για την ήττα από τους Τρικολόρ, η οποία σύμφωνα με τον Πορτογάλο τεχνικό οφείλεται εν πολλοίς στα κενά διαστήματα της γαλανόλευκης άμυνας.

«Με 3-0 δεν μπορείς να μιλάς για δικαιοσύνη ή αδικία. Κάνοντας κάτι τέτοιο, μιλώντας, δηλαδή, για το ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη, είναι σαν να μην θες να δεις κατάματα την αλήθεια», είπε αρχικά ο Σάντος και συμπλήρωσε: «Από κει και πέρα, είναι αλήθεια στο α’ ημίχρονο αν εξαιρέσουμε το γκολ που μπαίνει σε κάποια στιγμή που δεν υπάρχει κλασική ευκαιρία και δεν κινδυνεύσαμε, κυριαρχήσαμε, είχαμε την κατοχή της μπάλας, δημιουργήσαμε φάσεις, αλλά μπήκαμε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο χάνοντας με 1-0.

 Ετσι έχοντας μία καλή εμφάνιση στο πρώτο 45λεπτο, μπορεί κανείς να μιλήσει για κάποια δόση αδικίας».

Ερωτηθείς για την εικόνα της Εθνικής στο δεύτερο μέρος, τόνισε:

«Στο β’ ημίχρονο και ενώ μπήκαμε ξανά δυνατά, δεχθήκαμε σε μία στιγμή αδράνειας το 2-0, είχαμε την ευκαιρία με Γκέκα, αλλά δεν σκοράραμε και εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε πως με μία τόσο καλή εμφάνιση, χάσαμε με 3-0. Κάναμε κάποια εξαιρετικά πράγματα που πρέπει να κρατήσουμε και υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να δούμε και να διορθώσουμε», κατέληξε. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ