2014-06-15 21:51:09
Φωτογραφία για ΤΑ «ΚΟΒΟΥΝ» ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΣΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ... ΜΑΝΤΖΑΡΗ!
Απίστευτα πράγματα -συνεχίζουν- να συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό. Μετά τον περσινό "αχάριστο" Λάσμε, που τελικά έμεινε αλλά... είχε μειωμένη απόδοση όλη τη χρονιά, τον Ματσιούλις που είχε αποχαιρετήσει αλλά... επέστρεψε, μία από τα ίδια πάει να συμβεί και φέτος.

Συγκεκριμένα, μπορεί να είπαν ότι τελείωσε ο Λάσμε, αλλά τώρα τον θέλουν με περίπου τα μισά λεφτά από αυτά που έπαιρνε πέρσι.

Συγκεκριμένα, η Λιθουανική ιστοσελίδα "krepsinis.net", αναφέρει ότι :

" O Παναθηναϊκός προσφέρει στον Λάσμε την παραμονή του στην ομάδα,αλλά για σχεδόν δύο φορές χαμηλότερο συμβόλαιο.

Παρόλο που ο Στεφάν Λάσμε έμεινε ελεύθερος, αφού ο Παναθηναϊκός έχασε την ευκαιρία να επεκτείνει το συμβόλαιό του, ο παίκτης μπορεί να παραμείνει στις τάξεις του Παναθηναϊκού. Ο ατζέντης του παίκτη δήλωσε ότι υπάρχουν διαπραγματεύσεις με την ομάδα της Αθήνας, η οποία θα ήθελα να κρατήσει τον Λάσμε με χαμηλότερο συμβόλαιο.


Μάλιστα, o ατζέντης του παίκτη μίλησε στον Sentra103, όπου είπε : «Ο Παναθηναϊκός έκανε τη χρήση του optionout. Υπάρχει ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό. Υπάρχουν συζητήσεις για τον Στεφάν. Δεν το περίμενε όλο αυτό που έγινε. Τη φιλοσοφία της ομάδας την ξέρουν μόνο οι άνθρωποι που είναι κοντά στην ομάδα. Η χρήση της οψιόν δεν έγινε για αγωνιστικούς λόγους. Δημιουργείται μια νέα εποχή στην ομάδα με Έλληνες παίκτες, μικρούς, νέο προπονητή και άλλο μπάτζετ. Τα συναισθήματα είναι λίγο μπερδεμένα. Δεν έγινε κάτι αθέμιτο. Το ότι δεν το περιμέναμε δεν έχει να κάνει με την απόφαση». Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πέρυσι υπήρχε οψιόν και από τον παίκτη για να αποχωρήσει. Υπάρχει έντονη κινητικότητα από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως είναι ελεύθερος στην αγορά. Δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό ακόμα».

* Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, τα λεφτά που θέλουν να δώσουν στον... Ολυμπιακό για τον Μάντζαρη, είναι αυτά που "κόβουν" από το συμβόλαιο του Λάσμε. Όπως μάλιστα κατάλαβε και ο ατζέντης του παίκτη, το μπάτζετ θα είναι... άλλο, με ότι αυτό συνεπάγεται.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ