2014-06-16 09:05:43
Φωτογραφία για Αίγιο: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στη δίκη του Αλέξη Φράγκου
Κάτω από δρακόντεια μέτρα, αναμένεται να αρχίσει σήμερα στο Αίγιο, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, η εκδίκαση της υπόθεσης για τη διπλή δολοφονία των Παναγιώτη Τσίρκα και Νίκου Ντάντη, στην οδό Ανθείας, στα Ζαρουχλέικα, στις 20 Απριλίου 2013, από τον Αλέξη Φράγκο.

Τα μέτρα ασφαλείας γύρω από το Δικαστικό Μέγαρο του Αιγίου θα είναι αυξημένα υπό τον φόβο αναζωπύρωσης της έντασης αλλά και αντιποίνων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει καταστρωθεί ειδικό σχέδιο για την είσοδο του κατηγορούμενου στο Μέγαρο.

Η εκδίκαση της υπόθεσης παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, δεδομένου ότι ο Αλέξης Φράγκος έχει αποδεχτεί τις κατηγορίες, ωστόσο στο ακροατήριο αναμένονται να αναδειχτούν και άλλες πτυχές της υπόθεσης, όπως ο ίδιος είχε αφήσει να εννοηθεί εξερχόμενος από το ανακριτικό γραφείο πριν από 14 μήνες.

Χθες στην Πάτρα άγνωστοι έριξαν φέιγ-βολάν με σύνθημα «ελευθερία στον Αλέξη Φράγκο» γεγονός που υποδηλώνει ότι υπάρχουν ακόμα κύκλοι προσκείμενοι στις πλευρές των πρωταγωνιστών της αιματοβαμμένης βεντέτας, οι οποίοι είχαν προβληθεί από υποστηρικτές τους σαν αντισυστημικοί πόλοι, και είχαν εμφανίσει, αυθεντικά ή μεθοδευμένα, πόντους δημοτικότητας στους αντιεξουσιαστικούς πυρήνες.


Να θυμίσουμε πως ο Αλέξης Φράγκος είχε συλληφθεί στην Αθήνα, μετά από επιχείρηση των ΕΚΑΜ και της Ασφάλειας Αθηνών, μερικές ημέρες μετά τη δολοφονία του Πάνου Τσίρκα αλλά και του Νίκου Ντάντη, οι οποίοι επέβαιναν σε όχημα που ζώστηκε με πυρά, στην οδό Ανθείας εκείνο το μεσημέρι της 20ής Απριλίου.

Η υπόθεση που οδήγησε στη διπλή δολοφονία στις 20 Απριλίου και τον σοβαρό τραυματισμό του Δ. Βαρβαρέσου είχε ξεκινήσει μερικές ημέρες νωρίτερα, τα ξημερώματα της 16ης Απριλίου έξω από το νυχτερινό κέντρο «Μπιζού» στην οδό Σαχτούρη οπότε πυροβολήθηκε θανάσιμα ο αθλητής του χάντμπολ Βασίλης Σινούρης, ενώ ο Κωνσταντίνος Φράγκος, που επίσης δέχθηκε πυροβολισμούς, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, βαρύτατα τραυματισμένος, όπου και κατέληξε.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ