2014-06-16 12:12:06
Φωτογραφία για Στο πλευρό της Εθνικής ο Γαλανόλευκος Φάρος [photos]
Έχοντας διανύσει συνολικά σχεδόν χίλια χιλιόμετρα για να έρθουν από το Ρίο ντε Τζανέιρο στο Μπέλο Οριζόντε και... έπειτα να γυρίσουν πίσω σε ένα ταξίδι που διήρκησε ένα 24ωρο, οι Έλληνες φίλαθλοι με τον «Γαλανόλευκο Φάρο» δεν σταμάτησαν στιγμή να τραγουδουν για την Εθνική και παρά το τελευταίο σφύριγμα της λήξης του αγώνα με την Κολομβία, συνέχισαν να τη γιορτή με τύμπανο και τρομπέτα, δίνοντας το δικό τους μήνυμα… αντεπίθεσης της Εθνικής.

Του Δημήτρη Κωτσέλη

Αρκετές εκατοντάδες ήταν οι Έλληνες φίλαθλοι στο παιχνίδι με την Κολομβία που αν και έπρεπε να τα… βάλουν με περισσότερους από 40 χιλιάδες Κολομβιανούς στις εξέδρες που έκαναν τον αγώνα σα να είναι εντός έδρας για την ομάδα τους, κατάφεραν να ακουστούν και να κερδίσουν το χειροκρότημα των διεθνών μας μετά το τέλος του αγώνα.

Και παρότι έδωσαν… μάχη για να περάσουν στο γήπεδο το τύμπανο και την τρομπέτα και αντιμετώπισαν και κατά τη διάρκεια του αγώνα προβλήματα με τους ανθρώπους της FIFA που δίχως λόγο επέμεναν να τα απομακρύνουν, κατάφεραν να δώσουν τη δική τους γαλανόλευκη απόχρωση στο γήπεδο «Μινεϊράο».


Η αναμέτρηση δεν εξελίχθηκε καλά για την Εθνική, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Η πρόκριση δεν έχει χαθεί και οι Έλληνες φίλαθλοι παρά την απογοήτευση συνέχισαν μαζί με τους Κολομβιανούς το πάρτι μετά το τέλος του αγώνα και έστειλαν μήνυμα… αντεπίθεσης για την Εθνική που θα παλέψει να πάρει την πρόκριση στα παιχνίδια με την Ιαπωνία και την Ακτή, στα οποία φυσικά και πάλι η παρουσία του «Γαλανόλευκου Φάρου» θα είναι έντονη.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ