2014-06-16 12:31:18
Φωτογραφία για Πάτρα: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τον νέο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό στα Βραχνέικα - Τα δικαιολογητικά
Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Πατρέων γνωστοποιεί την έναρξη λειτουργίας του καινούργιου Παιδικού Σταθμού στα Βραχνέικα, από την 1η Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

«Σας κάνουμε γνωστό ότι από 1/09/2014 θα λειτουργήσει ο καινούργιος Παιδικός Σταθμός στην Δημοτική Ενότητα Βραχναιΐκων. Οι αιτήσεις εγγραφής με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται στον ΣΤ΄Δ.Π.Σ. στα Κρύα Ιτεών (2610-526257) στην κ. Δημητροπούλου Γιάννα, έως 30/6/2014.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

• Αίτηση

• Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

• Βεβαίωση εργασίας μητέρας & φωτοτυπία ενσήμων, προκειμένου για εργαζόμενη στον ιδιωτικό τομέα ή πιστοποιητικό εγγραφής στο οικείο Επιμελητήριο (πρόσφατο) εφόσον πρόκειται για ελεύθερο επαγγελματία.

• Βεβαίωση γιατρού για την καλή υγεία του παιδιού καθώς και πρωτότυπο βιβλιαρίου υγείας με τα εμβόλια που προβλέπονται.

• Υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 Ν. 1599/1986.

• Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος της εφορίας επικυρωμένο ή αντίγραφο της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος τρέχοντος έτους και εφόσον δεν υπάρχει το τελευταίο εκκαθαριστικό.

Για την εγγραφή παιδιών αλλοδαπών γονέων εκτός των προηγούμενων δικαιολογητικών απαραίτητη προϋπόθεση είναι και η άδεια νόμιμης παραμονής στη χώρα μας, όπως αυτή αποδεικνύεται κάθε φορά από τις ισχύουσες διατάξεις.»
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ