2014-06-16 13:47:20
Φωτογραφία για ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟΝ ΦΑΛΚΑΟ Ο... ΖΑΡΝΤΙΜ!
Την απόφαση να πουλήσει τον Ρανταμέλ Φαλκάο έχει λάβει ο Λεάντρο Ζαρντίμ και η διοίκηση της Μονακό φέρεται να... ψάχνει ήδη τους υποψήφιους «μνηστήρες» του Κολομβιανού επιθετικού.

Για ακόμη ένα καλοκαίρι αναμένεται οι μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες να… παλέψουν μέχρις εσχάτων για την απόκτηση του Ρανταμέλ Φαλκάο, αν και ο Κολομβιανός επιθετικός υπέγραψε μόλις πέρσι στη Μονακό.

Αυτό προκύπτει από δημοσιεύματα στη Γαλλία, τα οποία υποστηρίζουν ότι ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού εισηγήθηκε την παραχώρηση του διεθνούς άσου, ο οποίος είναι ο μεγάλος άτυχος της σεζόν, αφού λόγω του σοβαρού τραυματισμού του δεν κατάφερε να συμμετάσχει στο Μουντιάλ της Βραζιλία.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Le10Sport», η ομάδα του Πριγκιπάτου επιθυμεί να εισπράξει ένα ποσό που φτάνει τα 60 εκατ. ευρώ και ήδη έχουν ακουστεί ότι αρκετές ομάδες θα προχωρήσουν για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ρεάλ Μαδρίτης, Τσέλσι, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μόνο μερικές από εκείνες που μπορεί να καταθέσουν πρόταση, ώστε να κάνουν δικό τους τον «τίγρη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ