2014-06-16 19:10:13
Φωτογραφία για ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΝΤΙΛΕΪΝΙ... (PHOTO)
Αποτελεί τον βασικό στόχο του Ολυμπιακού για να πλαισιώσει του Βασίλη Σπανούλη στα γκαρντ ενόψει της νέας σεζόν.

Ο MVP του γερμανικού πρωταθλήματος, Μάκολμ Ντιλέινι, που έχει… τρελάνει κόσμο με τα κατορθώματά του φέτος, έχει δεχθεί με χαρά, όπως δήλωσε ο ίδιος, το ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων, που του προσφέρουν 1,5 εκατομμύριο δολάρια για διετές συμβόλαιο, παρόλα αυτά, τη συγκεκριμένη στιγμή το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι οι τελικοί της τωρινής του ομάδας με την Άλμπα Βερολίνου.

Όπως ανέφερε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο twitter ο Ντιλέινι, με αφορμή τα χθεσινά δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου που τον ήθελαν με το… ενάμισι πόδι στο Λιμάνι, δεν έχει συμφωνήσει με καμία ομάδα ενόψει της νέας σεζόν.

«Δεν έχω υπογράψει ή συμφωνήσει να παίξω με καμία άλλη ομάδα... στόχος μου είναι να φέρω το πρωτάθλημα στο Μόναχο. Να έχετε μία όμορφη ημέρα», ήταν το ακριβές μήνυμα του Ντιλέινι.

Όπως είναι φυσικό, ο παίκτης δεν θέλει σε καμία περίπτωση να λέγεται πως έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα την ώρα που έχει υποχρεώσεις ακόμα με τη Μπάγερν, καθώς είναι επαγγελματίας και η συγκέντρωση παίζει τον βασικότερο ρόλο στον αθλητισμό.

Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός φαίνεται να έχει σαφές προβάδισμα για τον παίκτη και όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος των αναμετρήσεων των Βαυαρών με την Άλμπα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ