2014-06-16 19:48:25
Φωτογραφία για «ΠΟΛΥΘΕΣΙΤΗΣ, ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ ΚΑΙ... ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ»
Ο Γκεβόργκ Γκαζαριάν ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και το "Gazzetta.gr" με τη βοήθεια του δημοσιογράφου Νταβίτ Γκαλστίαν σκιαγραφεί το προφίλ του.

Σας μεταφέρουμε το δημοσίευμά του:

Ο δημοσιογράφος και αρθογράφος του "Totalfootball.am", Νταβίντ Γκαλστίαν είναι ένας άνθρωπος που ξέρει πολύ καλά τον Γκαζαριάν. Ο νέος άσος του Ολυμπιακού εξάλλου του είχε δώσει και συνέντευξη τον περασμένο Δεκέμβριο. Αναμφίβολα η συζήτηση περιστρέφεται αρχικά γύρω από τις ποδοσφαιρικές του αρετές και τις θέσεις του.

«O Γκεβόργκ είναι ένας πολυθεσίτης, δουλευταράς και... αδικημένος με βάση την έως τώρα πορεία του παίκτης. Μπορεί για εμάς να αποτέλεσε εκπληξη που πήγε στον Ολυμπιακό και όχι στην Ρωσία όμως άξιζε νωρίτερα να πάει σε μία μεγάλη ομάδα», τόνισε αρχικά ο Γκαλστίαν.

«Είναι ένας παίκτης - κλειδί για την Αρμενία που φοράει το νούμερο 10.

Δεν ήταν ποτέ ο μεγάλος σταρ όπως ο Μικιταριάν ή ο Μονβισιάν όμως ήταν πάντα ένας πολύ καλός παίκτης. Δουλεύει πολύ καλά, προπονείται σκληρά και σκοράρει σημαντικά γκολ. Οι αρετές του είναι να κρατάει καλά και σωστά την μπάλα, να ανοίγει χώρους και να φτιάχνει παιχνίδι και να σκοράρει. Στην Εθνική παίζει κυρίως αριστερά όμως μπορεί να αγωνιστεί και δεξιά αλλά και στον άξονα», συνέχισε ο Γκάλστιαν.


Για την ποδοσφαιρική του διαδρομή και την προσωπικότητά του σχολίασε: «Το 2013 από την Μέταλουργκ Ντόνετσκ πήγε στην Σαχτιόρ Καραγκαντί. Πολλοί λάτρεις του εμφανίστηκαν απαισιόδοξοι για το μέλλον του διότι άφησε την Ουκρανία για να πάει στο Καζακστάν, κάτι που δεν έμοιζε ως την πιο καλή λύση. Όμως η Καραγκαντί αποδείχθηκε ομάδα-έκπληξη και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Οπότε αποδείχθηκε πως δεν έκανε λάθος και ότι βοηθήθηκε και σε επίπεδο εμπειριών από το πέρασμά του εκεί. Ως άνθρωπος είναι πολύ χαμηλών τόνων και δεν του αρέσει να... προβάλλεται και πολύ. Είναι πολύ ευχάριστος και με τον κόσμο και με τους δημοσιογράφους».

Παράλληλα αποκάλυψε και ορισμένες άγνωστες πτυχές του.

«Έχει δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια και έχει έναν μικρό γιο. Τον έχει ονομάσει Έντγκαρ για να τιμήσει τους συμπαίκτες του στην Εθνική Έντγκαρ Μανουτσαριάν και Έντγκαρ Μαλακιάν. Κατά τα άλλα τα αγγλικά του δεν είναι τόσο καλά όμως προσπαθεί να βελτιώνει διαρκώς ενώ θέλει να αρχίσει να μαθαίνει και ελληνικά και μάλιστα άμεσα», διευκρίνισε.

Η μόνη του άτυχη στιγμή ήταν όταν «στην διάρκεια του αγώνα με την Βουλγαρία αντέδρασε άσχημα. Ήταν ένα παιχνίδι των Αρμένιων για τα προκριματικά. Μετά από σωρεία προκλήσεων από την κερκίδα αλλά και ύβρεων έχασε τον έλεγχό του και σούταρε την μπάλα πάνω σε ένα ball boy με αποτέλεσμα να δεχθεί κόκκινη κάρτα. Επειδή όμως είναι πολύ καλός χαρακτήρας την αμέσως επόμενη ημέρα ζήτησε συγγνώμη και από το παιδί και από όλους».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ