2014-06-16 21:50:02
Φωτογραφία για «ΡΩΤΗΣΕ ΜΑΣΑΝΤΟ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΑΛΜΕΪΔΑ»
O Ούγκο Αλμεϊδα σύμφωνα με πορτογαλικές πηγές ρώτησε τον Πάολο Μασάντο για τον Ολυμπιακό και την προοπτική του.

Ο Ούγκο Αλμεϊδα που είναι με την Πορτογαλία στο φετινό Μουντιάλ είναι ένα από τα ονόματα που έχουν συνδεθεί φέτος με τον Ολυμπιακό. Με βάση πληροφόρηση που υπάρχει από την Πορτογαλία ο έμπειρος άσος της Μπεσίκτας ρώτησε πρόσφατα τον Πάολο Μασάντο για τον Ολυμπιακό. Ζήτησε πληροφορίες για τον πειραϊκό σύλλογο και τις συνθήκες που υπάρχουν στην Ελλάδα με τον Μασάντο να φέρεται να του μίλησε με πολύ καλά λόγια.

Και όλα αυτά την χρονική περίοδο που υπάρχουν ακόμα δυσκολίες για τις υποθέσεις των Φινμπόγκασον και Κασάμι ενώ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ο Πουλίδο. Κατά τα άλλα ο Ρουμάνος δημοσιογράφος, Τζίτζι Στάνκου, με δηλώσεις του στο «Αθλητικό Μετρόπολις» υποστήριξε πως ο Κοστίν Λαζάρ απασχολεί και τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό!

«Ο Λάζαρ βρισκόταν με την Εθνική Ρουμανίας. Τώρα είναι σε διακοπές και δεν έχω μιλήσει μαζί του. Εκτιμώ πως θα μείνει στον ΠΑΟΚ, όμως τις τελευταίες ώρες στην Ρουμανία υπάρχει μια φήμη πως τον θέλουν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες», τόνισε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ