2014-06-17 11:26:14
Φωτογραφία για ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΟΝΤΟΥΣ Ο ΤΟΪΒΟΝΕΝ...
Ο Ολυμπιακός έχει καταβάλει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να πείσει τη Χίρενφεϊν να παραχωρήσει τον Αλφρεντ Φινμπόγκασον, ωστόσο η ολλανδική ομάδα δείχνει αμετακίνητη στις οικονομικές της απαιτήσεις, ζητώντας ακατέβατα 8 εκατ. ευρώ.

Η πρόταση που έχει κάνει ο Ολυμπιακός είναι, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, η καλύτερη προσφορά που έχουν στα χέρια τους οι Ολλανδοί, ωστόσο η Χίρενφεϊν αρνείται... πεισματικά να δώσει τον Ισλανδό φορ.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο Ολυμπιακός δεν θα ασχοληθεί όλο το καλοκαίρι με τη συγκεκριμένη περίπτωση και πλέον οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν με άλλο μάτι και άλλες περιπτώσεις επιθετικών. Τα διάφορα δημοσιεύματα μάλιστα αναφέρουν ότι ο Ολα Τοϊβόνεν της Ρεν είναι η λύση που κερδίζει πόντους τις τελευταίες μέρες.

Ο Μίνο Ραϊόλα έχει προτείνει τον Σουηδό επιθετικό στους ερυθρόλευκους και το σίγουρο είναι πως η γαλλική ομάδα έχει μικρότερες απαιτήσεις από αυτές που προέβαλε η Χίρενφεϊν για τον Φινμπόγκασον και η μεταγραφή μπορεί να γίνει πιο εύκολα.


Επίσης, ο Τοϊβόνεν επιθυμεί να φύγει από τη Ρεν, καθώς δεν είναι ικανοποιημένος από τα όσα έχει συναντήσει στη γαλλική ομάδα και είναι θετικός φυσικά στο ενδεχόμενο μεταγραφής του στους πρωταθλητές Ελλάδας που του δίνει τη δυνατότητα μνα αγωνιστεί και στο Champions LEague.

Μάλιστα και ο Μίτσελ έχει καλή άποψη για τον Σουηδό επιθετικό και έχει πει στη διοίκηση των ερυθρόλευκων ότι δεν είναι αντίθετος στην προοπτική απόκτησης του 28χρονου ποδοσφαιριστή της γαλλικής ομάδας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ