2014-06-17 11:51:05
Φωτογραφία για Επιτέθηκαν  σε φιλόζωους στο καταφύγιο του Δήμου Αθηναίων
Σε καταγγελία προέβησαν μέλη των Ενεργών Πολιτών για την Προστασία των Ζώων, μετά από πρωτοφανή επίθεση που δέχτηκαν από υπάλληλο εταιρείας στο καταφύγιο του Δήμου Αθηναίων.

Ακολουθεί το περιεχόμενο της καταγγελίας:

«Την Κυριακή, 15/6/14 σε μια απο τις καθιερωμένες εξορμήσεις μας στο καταφύγιο του Δήμου Αθηναίων, όπως κάνουμε εδω και 1.5 χρόνο προσπαθώντας να βοηθήσουμε τα ζώα του καταφυγίου με τελικό και κύριο σκοπό την προώθηση της υιοθεσίας τους καθώς και πολλές άλλες ενέργειες στις οποίες έχουμε προβεί και θα προβούμε προκειμένου να βοηθήσουμε τα ζώα που χρειάζονται την βοήθεια μας.

Ήμασταν 4 γυναίκες εθελόντριες και μια οικογένεια η οποία έχει έρθει μαζί μας για να δεί απο κοντά ένα σκυλάκι με σκοπό την πρόθεση υιοθεσίας του.

Δεχτήκαμε πρωτοφανή επίθεση, με χυδαίες ύβρεις, απειλές κατα της ζωής μας, φτυσίματα στο πρόσωπο μας και χειρονομίες απο έναν ''υπάλληλο'' της εταιρίας ΕΚΑΤΗ, ο οποίος απαιτούσε να φύγουμε απο το Δημοτικό Καταφύγιο του Δήμου μας που ώς δημότες, φιλόζωοι εθελοντές,Φιλοζωική Ένωση αλλά και μέλος της 5μελούς Επιτροπής, έχουμε κάθε έννομο δικαίωμα να βρισκόμαστε εντός του χώρου προκειμένου να βοηθήσουμε,επιβλέψουμε στην άρτια λειτουργία των συνθηκών διαβίωσης των ζώων αλλά και της σωστής λειτουργίας του καταφύγιου.

Εδώ να σημειώσουμε πως ο έν λογω κύριος γι' άλλη μια φορά υπήρξε παντελώς ανίκανος και ακατάληλος να διαχειριστεί ζώο με προβληματική συμπεριφορά με σκοπό να έχουμε παρ'ολίγον ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ περιστατικό επίθεσης απο ζώο σε ζώο.

Το περιστατικό έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια μας.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ - ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ που δουλευούν εκεί μέσα πλήν του ενός! ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΖΩΑ !!!

Η εταιρία ΕΚΑΤΗ, η οποία σας υπενθυμίζουμε πως συνέχιζει να παραβιάζει τους όρους σύμβασης έχοντας παράξει μηδαμινές υπηρεσίες έναντι του ποσού των 120.000 ευρώ και απαιτώντας μάλιστα το επιπλέον ποσό των 50.000 είναι άκρως ΑΝΙΚΑΝΗ να διαχειριστεί ζώα μιας και δεν έιχε, δεν έχει και συνεχίζει να μην έχει καμία τεχνογνωσία
. εμπειρία αλλα κυρώς καμία ευαισθησία και θέληση.

Τονίζουμε πως πρόκειται για προσωπικό άπειρο και επικίνδυνο οπως έχει αποδειχτεί και στο παρελθόν ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΙΔΕΙΚΕΥΣΗ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ και κυρίως ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ με πραγματικό ενδιαφέρον ώς πρός τα ζώα.

Σας υπενθυμίζουμε πως

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!

Ανάλογες είναι και οι υπηρεσίες των υπαλλήλων σε θέματα που αφορούν την λειτουργία & διαχείριση του καταφυγίου. Απο την μεριά μας εκλήθη το 100, και έν'συνεχεία προβήκαμε στο Α.Τ Μεγάρων οπού γι΄αρχή έγινε καταγραφή συμβάντος.

Έκ μέρους των Ενεργών Πολιτών για την Προστασία των Ζώων,Αθήνας και Μέλος της 5μελούς επιτροπής του προγράμματος παρακολούθησης για την προστασία των αδέσποτων Ζώων του Δήμου της Αθήνας

Ύρια Λιονάκη

Σεραφίνα Αβραμίδου». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ