2014-06-17 12:23:28
Φωτογραφία για Βρέθηκε ο δολοφόνος του επιχειρηματία  Δημήτρη Μπεκιάρη
Εξιχνιάστηκε η υπόθεση δολοφονίας του 57χρονου Δημήτρη Μπεκιάρη ο οποίος βρέθηκε νεκρός το πρωί της 15ης Ιουνίου του 2014.

Στον επαγγελματικό χώρο του θύματος ανήκει ο δολοφόνος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άτομο με το οποίο ο Δημήτρης Μπεκιάρης είχε καθημερινή επαφή, τον εκτέλεσε πισώπλατα με μία σφαίρα στο κεφάλι.

Στη συνέχεια πέταξε του πτώμα του 57χρονου σε χαράδρα στην έξοδο του Σχίνου και έστησε το σκηνικό με το αυτοκίνητο.

Σιγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ. ο θύτης μαζί με το θύμα ήταν συνιδιοκτήτες ενός παραλιακού μαγαζιού στην περιοχή, και λόγω οικονομικών διαφορών που είχαν προκύψει ο θύτης θεώρησε ότι ο 57χρονος επιχειρηματίας ήθελε να του πάρει το μαγαζί.

Οι δυο τους έκλεισαν ένα ραντεβού προκειμένου να μιλήσουν ενώ στο σημείο ο επιχειρηματίας μετέβη με το αυτοκίνητό του. Ο θύτης πυροβόλησε το θύμα πισώπλατα την ώρα που ο 57χρονος είχε σκύψει στο πορτ-μπαγκάζ του Ι.Χ. του για να πάρει κάτι.


Αφού τον σκότωσε, ο δράστης επέστρεψε το αυτοκίνητο του θύματος στο μαγαζί τους, προκειμένου να μην κινήσει υποψίες για την εξαφάνισή του, ενώ με βαν μετέφερε το πτώμα στη δασική περιοχή του Σχίνου, όπου και βρέθηκε.

Ο δράστης έχει συλληφθεί και ομολογήσει την πράξη του. Για την υπόθεση θα ακολουθήσει παρουσίαση της Αστυνομίας σήμερα, 17/6/2014 στη 1:30 μμ στην Τρίπολη.

Τον Δημήτρη Μπεκιάρη αναζητούσαν στο "Τούνελ" οι συγγενείς του την Παρασκευή 16 Ιουνίου. Στην εκπομπή είχε μιλήσει και ο δολοφόνος του πέντε μέρες μετά την εκτέλεση Ο Δημήτρης Μπεκιάρης είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς τη νύχτα της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος 9 Ιουνίου από το Σχίνο Κορινθίας. Το αυτοκίνητο του που βρέθηκε εγκαταλειμμένο, μαρτυρούσε πως κάτι σοβαρό του είχε συμβεί.

πηγή: anikolouli
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ