2014-06-17 17:55:06
Φωτογραφία για Απίστευτο: Έκανε ελεύθερη πτώση από τα 14.000 πόδια χωρίς αλεξίπτωτο και...επέζησε! [video]
Mπορεί το γεγονός να συνέβη πέρσι, ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου όμως αποφάσισε να μιλήσει φέτος, ένα χρόνο μετά το ατύχημα που παραλίγο να του κοστίσει την ζωή. Ακόμα και ο ίδιος απορεί για το πως είναι ζωντανός σήμερα και τα λέει!

Ο Brad Guy, ήθελε να γιορτάσει τα 21α του γενέθλια δοκιμάζοντας να κάνει για πρώτη φορά ελεύθερη πτώση στις 31 Αυγούστου 2013.

Μαζί με τον εκπαιδευτή του βγήκαν από το αεροπλάνο δεμένοι ο ένας πάνω στον άλλο και άρχισε η πτώση. ια βλάβη ή ένα ελαττωματικό αλεξίπτωτο αν θέλετε, όμως γρήγορα τους έβαλε σε κατάσταση πανικού. Το αλεξίπτωτο άνοιξε αλλά έγινε χίλια κομμάτια.

«Ταρακουνιόμασταν τόσο πολύ, που ήταν σαν να βρισκόμασταν μέσα σε μηχανή μπλέντερ. Στριφογυρίζαμε κυκλικά πολύ γρήγορα». Από κάτω έντρομοι συγγενείς αλλα και παρευρισκόμενοι στο γήπεδο γκολφ όπου και θα προσγειώνονταν, παρακολουθούσαν την μοιραία πτώση μην μπορώντας να κάνουν κάτι. Κανείς δεν πίστευε ότι θα έβγαιναν ζωντανοί. Όταν πλέον είχαν φτάσει στο ύψος 500 ποδιών πάνω από το έδαφος, άνοιξε το εφεδρικό αλεξίπτωτο, το οποίο όμως ερχόταν σε επαφή με τα κατεστραμμένα κατάλοιπα του πρώτου σχισμένου αλεξίπτωτου.


Η στιγμή της πρόσκρουσης ήρθε τελικά και οι δύο άνδρες βρέθηκαν στην άκρη μιας λιμνούλας που είχε το γήπεδο του γκολφ.

«Το αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν ο χειρότερος πόνος που μπορούσα να φανταστώ. Και μετά σκέφτηκα "Βρίσκομαι στο έδαφος, είμαι ζωντανός!"» αναφέρει ο πλέον τυχερός 22χρονος. Ο εκπαιδευτής υπέστη ακόμη πιο σκληρό χτύπημα, καθώς προσγειώθηκε πρώτος.

Δείτε το παρακάτω video:
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ