2014-06-17 21:01:09
Φωτογραφία για ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΤΖΕΣΚΙ...
Μπορεί ο Ματ Λοτζέσκι να δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, αλλά ισπανικές ιστοσελίδες εξακολουθούν να τον... στέλνουν στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Αμερικανός με βελγικό διαβατήριο φόργουορντ έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον, για την απόκτησή του, τόσο των Μαδριλένων όσο και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ωστόσο, οι ερυθρόλευκοι έχουν το δικαίωμα να ανανεώσουν μονομερώς για ακόμα ένα χρόνο το συμβόλαιό του κι αυτό είναι διατεθειμένοι να κάνουν, αφού ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον υπολογίζει κανονικά στα πλάνα του για την καινούρια σεζόν.

Από την Ισπανία, πάντως, επιμένουν πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα τον ...κυνηγήσει.

Νέο δημοσίευμα, της ιστοσελίδας "defensacentral.com", αναφέρει πως η «βασίλισσα» έχει ήδη ξεκινήσει το σχεδιασμό της για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ο 29χρονος φόργουορντ είναι ψηλά στις προτιμήσεις της.

«Είναι πιθανό ο σύλλογος να προσπαθήσει να υπογράψει τον παίκτη του Ολυμπιακού, καθώς παρότι ακόμα η σεζόν είναι σε εξέλιξη ήδη γίνεται ο προγραμματισμός για την επόμενη», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο άρθρο.

Να θυμίσουμε πως η ACB δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να παίζει στους τελικούς των φετινών πλέι οφ κόντρα στην Μπαρτσελόνα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ