2014-06-17 22:07:45
Φωτογραφία για Μουντιάλ 2014: Νίκη με ανατροπή για το Βέλγιο 2-1 την Αλγερία
Αγχωτική νίκη πέτυχε την Τρίτη στην πρεμιέρα του Μουντιάλ της Βραζιλίας το Βέλγιο. Οι «κόκκινοι διάβολοι» αν και βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 από την Αλγερία στο «Εστάντιο Μινεϊράο», κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να νικήσουν με 2-1 τις «αλεπούδες της ερήμου», αρχίζοντας έτσι νικηφόρα στον 8ο όμιλο της διοργάνωσης.

Το συγκρότημα του Χαλίλχοτζιτς είχε πάρει το προβάδισμα με το εύστοχο πέναλτι του Φεγκουλί στο 25ο λεπτό, ωστόσο οι χρυσές αλλαγές του Βίλμοτς, ο Φελαϊνί και ο Μάρτενς σκόραραν στο 70’ και στο 80’ αντίστοιχα, γέρνοντας την πλάστιγγα του ματς υπέρ των Βέλγων.

Βέλγιο-Αλγερία 2-1 (NΕΡΙΤ SPORTS, NEΡΙΤ HD)

Γκολ: 25' Φεγκουλί (Αλγερία), 70' Φελαϊνί (Βέλγιο), 80' Μέρτενς (Βέλγιο)

0-1: Ο Βερτόνχεν ανατρέπει μέσα στην περιοχή τον Φεγκουλί, ο οποίος αναλαμβάνει την εκτέλεση του πέναλτι και ανοίγει το σκορ για τις «αλεπούδες της ερήμου».

1-1: Μετά από εξαιρετική σέντρα του Ντε Μπρούιν ο νεοεισελθών Φελαϊνί πιάνει την κεφαλιά και ισοφαρίζει το σκορ για τους «κόκκινους διάβολους».

2-1: Ο Αζάρ με ωραία μπαλιά βρήκε τον Μέρτενς, ο οποίος με σουτ έστειλε την μπα΄λα στα δίχτυα του Ράις.

Κίτρινες: Βερτόνχεν (Βέλγιο)

Κόκκινες:

Δοκάρια:

Βέλγιο (Μαρκ Βίλμοτς): Κουρτουά, Βερτόνχεν, Βαν Μπούιτεν, Κομπανί, Αλντεβάιρελντ, Ντεμπελέ (65' Φελαϊνί), Βίτσελ, Αζάρ, Ντε Μπρούιν, Τσαντλί (46' Μέρτενς), Λουκάκου (58' Οριζί).

Αλγερία (Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς): Ράις, Χαλισέ, Μεντζανί (84' Γκιλάς), Μπουγκέρα, Γκουλάμ, Ταϊντέρ, Μπενταλέμπ, Μοστεφά, Φεγκουλί, Σουντάνι (66' Σλιμάνι), Μαχρέζ (71' Λάσέν).

Πηγή: zougla
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ