2014-06-18 01:42:45
Φωτογραφία για «3 χρόνια Άνευ Πόρων» στο Κ44
Την Κυριακή 22 Ιουνίου, το ροκ συγκρότημα «Άνευ Πόρων» εορτάζει τα τρίτα του γενέθλια και καλεί φίλους και γνωστούς σε μια εορταστική βραδιά στο Κ44!

Ευκαιρία για εορτασμό και συναυλία έψαχναν «Άνευ Πόρων» και την βρήκαν με αφορμή τα τρίτα τους γενέθλια. Μαζί τους στη σκηνή θα ανέβουν οι: Γιώργος Ρους, Λάγνης (Νέα Τάξη Πραγμάτων), Νίκος Φαρφάς (1 Βήμα μπροστά) και Νίκος Χατζηστεφάνου, για να χαρίσουν τη φωνή τους στις διασκευές που έχει ετοιμάσει η μπάντα.

Οι Άνευ Πόρων ξεκίνησαν τον Ιούνιο του 2011 από τις γειτονιές του Κερατσινίου και του Πειραιά με στόχο να εκπληρώσουν τα μουσικά τους όνειρα μέσω της rock μουσικής. Μέσα σε τρία χρόνια κατάφεραν να έχουν γίνει αποδεκτοί από την rock σκηνή και να είναι σε θέση να επιδείξουν ζωντανές εμφανίσεις δίπλα σε γνωστά ονόματα της σκηνής όπως οι: Σπύρος Γραμμένος, Γιώργος Ρους, Νίκος Μαϊντάς (Magic De Spell), Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Λεωνίδας Μπαλάφας, Trendy Hooliguns, A Des Potes, Κάρμα, Ένα Βήμα Μπροστά, Μάρω Μαρκέλλου και άλλους. Η μπάντα αποτελείται από 4 μέλη, τους Νίκο Θεοχαράκη (φωνή, μπάσο), Χρήστο Μούχλια (τύμπανα), Μιχάλη Σαντοριναίο (πλήκτρα) και Θάνο Σφενδουράκη (κιθάρα).


Με μια ματιά:

· Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

· Rock συναυλία «3 Χρόνια Άνευ Πόρων»

· Συναυλιακός χώρος: Τώρα Κ44, Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι

· Guests: Ρους, Λάγνης, Φαρφάς, Χατζηστεφάνου

· Τιμή εισόδου: 6 ευρώ με μπύρα

· Doors Open: 21.00

· Επικοινωνία & Προώθηση: Action Εστί

Σελίδα του Event στο Facebook

https://www.facebook.com/events/1508098532746931/

Επίσημη Σελίδα των «Άνευ Πόρων» στο Facebook

https://www.facebook.com/AneyPoron

Promo Video της Εκδήλωσης

http://youtu.be/Nh33phFkJpU

Promoted By:

www.ActionEsti.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ