2014-06-18 08:51:17
Φωτογραφία για Στο στόχαστρο όσοι μονιμοποιήθηκαν με το Π.Δ Παυλόπουλου
Με εγκύκλιο που έστειλε χθες, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε όλες τις διευθύνσεις διοικητικού του δημοσίου τομέα, ξεκινά η συλλογή και καταγραφή του συνόλου των περιπτώσεων συμβάσεων ορισμένου χρόνου ή έργου που μετετράπησαν σε αορίστου χρόνου.

Στη συνέχεια, εντός δέκα ημερών, οι αρμόδιες διευθύνσεις οφείλουν να αποστείλουν ηλεκτρονικά τα στοιχεία στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία επανέλεγχου των μετατροπών από το ΑΣΕΠ, σύμφωνα με το άρθρο 42 του Ν. 4250/2014.

Συγκεκριμένα, οι διευθύνσεις διοικητικού ή άλλες αρμόδιες οργανικές μονάδες, οφείλουν να συμπληρώσουν και να αποστείλουν - βάση σχετικού υποδείγματος:

- Τα ατομικά στοιχεία των υπαλλήλων, την κατηγορία και την ειδικότητα στην οποία κατετάγησαν κατά το χρόνο μετατροπής της σύμβασης σε αορίστου χρόνου


- Την υπηρεσία στην οποία σήμερα υπηρετούν

- Τις διατάξεις βάση των οποίων έγινε η μετατροπή της σύμβασης σε αορίστου χρόνου

- Την ακριβή ημερομηνία μετατροπής της σύμβασης

- Το φορέα στον οποίο πραγματοποιήθηκε η μετατροπή της σύμβασης, στην περίπτωση που αυτός είναι διαφορετικός από τον φορέα στον οποίο ο υπάλληλος υπηρετεί.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος σε παρέμβαση του «στον ενικό» σημείωσε ότι «ότι έπρεπε να γίνουν αορίστου χρόνου όλοι αυτοί που κουβαλούσε ως ομήρους ο κ. Σημίτης» είπε ο πρώην υπουργός και πρόσθεσε : «Αν δεν έβαζα τη ρήτρα ότι θα πρέπει να καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες τότε θα γίνονταν 75.000 χιλιάδες συμβασιούχοι αορίστου χρόνου και όχι 35.000 που έγιναν».

Πηγή: Real
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ