2014-06-18 09:24:13
Φωτογραφία για Πανεπιστήμιο Πατρών: Εν μέσω αναταραχής σήμερα οι εκλογές για νέο πρύτανη - Δύο οι υποψήφιοι
Τον νέο του πρύτανη για την επόμενη τετραετία εκλέγει σήμερα το Πανεπιστήμιο Πατρών. Η εκλογή γίνεται σε κλίμα που έχει επιβαρυνθεί τόσο από το θέμα των κινητοποιήσεων για τη διαθεσιμότητα των διοικητικών υπαλλήλων -που έχει προκαλέσει πολλά λειτουργικά προβλήματα στο Ιδρυμα- αλλά και εξ αιτίας της έντασης που έχει δημιουργηθεί μετά τον αποκλεισμό δύο υποψηφίων (Β. Αναστασόπουλου, Θ. Χριστόπουλου) από το Συμβούλιο Διοίκησης.

Στο Πανεπιστήμιο υπάρχει αναταραχή. Αρκετοί γνωστοποίησαν πως θα ψηφίσουν λευκό. Η ψηφοφορία θα είναι ηλεκτρονική και θα πραγματοποιηθεί από τις 9.00 το πρωί ως το απόγευμα.

Στο εσωτερικό δίκτυο επικοινωνίας των πανεπιστημιακών, πολλοί εκφράζουν τις απόψεις τους σχετικά. Αυτό που κυριαρχεί είναι η ανάγκη για διορθωτικές αλλαγές στον νόμο, αφού φαίνεται πλέον καθαρά πως υπάρχουν σοβαρά προβλήματα, που αντί να συνθέτουν προκαλούν ρήγματα στην πανεπιστημιακή κοινότητα.

Οι δύο υποψήφιοι, ο Κώστας Ραβάνης και η Βενετσάνα Κυριαζοπούλου, νιώθουν εγκλωβισμένοι στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και ήταν πολύ φειδωλοί όταν τους ζητήσαμε να μας δώσουν το στίγμα τους, επιφυλασσόμενοι να μιλήσουν μετά τις εκλογές.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ