2014-06-18 10:45:17
Φωτογραφία για Ο Μέσι βρήκε και αποζημίωσε τον πιτσιρικά που δεν χαιρέτησε
Φωτογραφία που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες σε διεθνή μέσα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει προκαλέσει την αντίδραση αναγνωστών και φιλάθλων που κάνουν λόγο για απάτη

Μετά το παιχνίδι της Αργεντινής με τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, ο Λιονέλ Μέσι βρέθηκε στο στόχαστρο οπαδών και μέσων ενημέρωσης, καθώς δεν έδωσε το χέρι του σε ένα από τα παιδιά-συνοδούς των παικτών στον αγωνιστικό χώρο.

Όπως φάνηκε στο βίντεο, ο Μέσι προσπέρασε το παιδί αφήνοντάς το με προτεταμένο χέρι και μια απορία-παράπονο στο βλέμμα του, χαιρετώντας κατευθείαν τους διαιτητές.

Ο Αργεντινός απολογήθηκε τονίζοντας ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει κάτι τέτοιο σε ένα παιδί, καθώς έχει γιο και ανιψιό και ότι απλά δεν το είδε, αλλά δεν έμεινε μόνο σ' αυτό.

Τις τελευταίες ώρες αρκετά διεθνή sites και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρουσιάζουν την παρακάτω φωτογραφία με τον Μέσι και ένα παιδί που αναφέρεται ότι είναι ο πιτσιρικάς από το παιχνίδι τον οποίο έψαξε και βρήκε ο Μέσι για να τον αποζημιώσει για την ενέργειά του. Το πρόβλημα όμως είναι ότι το παιδί της φώτο είναι αρκετά χρόνια μεγαλύτερο από το άλλο, κάτι που έχει επισημανθεί από τους αναγνώστες που κάνουν λόγο για «απάτη».

Πηγή: protothema
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ