2014-06-18 12:02:20
Φωτογραφία για Πάτρα: Η κραυγή αγωνίας μιας 18χρονης μαθήτριας: 'Όνειρα καταστρέφονται...
Το xespao.gr έλαβε και δημοσιεύει αυτούσια την επιστολή αγωνίας μιας 18χρονης μαθήτριας για την κατάσταση της χώρας και τα όνειρα που καταστρέφονται.

Η επιστολή έχει ως εξής:

"Είμαι μια 18χρονη μαθήτρια..ή μάλλον πρώην μαθήτρια και μελλοντική φοιτήτρια..μιάς και μόλις τελείωσα με τις Πανελλήνιες.

Βρήκα το site σας ψάχνοντας να βρω ένα μέσο για να εκφράσω την άποψη μου..καθώς και τα παράπονα μου!

Είμαι 18 χρονών όπως είπα και παραπάνω..από μικρή ζούσα με το όνειρο να μεγαλώσω και να σπουδάσω ψυχολογία και έτσι έπειτα να μπόρω να γίνω μία πετυχημένη ψυχολόγος στον Ελλαδικό χώρο.. πλέον σκέφτομαι να φύγω από την Ελλάδα..

Και όλα αυτά γιατί? Γιατί κάποιοι (δήθεν) πολιτικοί αποφάσισαν να ''φάνε'' τα λεφτά και τον κόπο των γονιών μου,όπως και όλων των άλλων ανθρώπων, μέσω υποτιθέμενων φόρων..

Δεν λέω πως τα χρήματα από τους φόρους τα τρώνε..όμως αυτά τα οποία πληρώνουμε τώρα ως φόροι είναι όσα έτρωγαν τόσο καιρό όλοι τους!! Δεν είναι χρήματα που χρησιμοποιήσαν για τον σκοπό για τον οποίο τα δανείστηκαν! Δεν είναι χρήματα τα οποία χρησιμοποιήσαν για να φτιάξουν κάτι σε αυτή την χώρα! Δεν είναι χρήματα τα οποία "μοίρασαν" στους φτωχούς και τους ανέργους!!


Είναι χρήματα τα οποία τα έφαγαν οι πολιτικοί για αμάξια,σπίτια,ρούχα κα όλα αυτά τα υλικά που τους κάνουν δηθεν ευτυχισμένους!

Όμως..πείτε μου..με ποιό δικαίωμα στερούν από εμένα το δικαίωμα να σπουδάσω,αφού για να περάσω σε κάποιο ΑΕΙ ή ΤΕΙ της χώρας θα πρέπει οι γονείς μου να έχουν πληρώσει κάποιο ποσό στα φροντιστήρια για να κάνουν την δουλειά που θα έκανε το σχολείο; Με ποιό δικαίωμα μου στερούν το δικαίωμα για ψυχαγωγία και διασκέδαση, καθώς για να βγω για να πάω ένα σινεμά ή μία βόλτα χρειάζομαι λεφτά,που όμως οι δικοί μου τα πληρώνουν σε φόρους;

Με ποιό δικαίωμα στερούν από πολλούς ανθρώπους το δικαίωμα να έχουν ένα σπιτι; νερό; ΔΕΗ; Αυτοί θα μπορούσαν να κοιμούνται σε ένα παγκάκι με το κρύο ή την ζέστη, τον φόβο μήπως τους επιτεθεί κάποιος;

Με ποιό δικαίωμα στερούν από πολλούς ανθρώπους το δικαίωμα για να έχουν να φάνε; Εκεί έξω υπάρχουν πολλοί ανθρωποι που ψάχνουν τους κάδους επείδη δεν έχουν να φάνε!!

Το διανοείστε; Σε μία χώρα που ξεκίνησε ως η πηγή της δημοκρατίας, του πολιτισμού..που είχε τόσους σπουδαίους ανθρώπους να αναδείξει..η ανεργία να φτάνει πλέον σε υπερβολικά υψηλό επίπεδο; οι άνθρωποι να μην έχουν σπίτι, νερό, φως και φαγητό;

Θα έπρεπε να ντρέπονται όσοι έφαγαν τα χρήματα.. αλλά πιο πολύ θα πρέπει να ντρέπονται όσοι ισχυρίζονται πως 'μαζί τα φάγαμε', όσοι λόγω επικείμενων εκλογών υποστηρίζουν πως θα αλλάξουν σταδιακά τα πράγματα και όταν τελικά 'βγαίνουν' τα πράγματα να γίνονται χειρότερα,με πολλούς περισσότερους φόρους,μειώσεις μισθών και συντάξεων και άλλα πολλά!

Κατέστρεψαν την χώρα, τα όνειρα των νέων μαζί με το μέλλον τους..κατέστρεψαν τα πάντα εξαιτίας της μεγάλης τους επιθυμίας για τον υλιστικό τρόπο ζωής!!

Να χαιρόμαστε τους πολιτικους μας Συγγνώμη αν σας κούρασα μα η κατάσταση είναι άσχημη πλέον..και εγώ μόλις τελείωσα με το σχολείο..είχα όνειρα..που πλέον δεν μπορούν να γίνουν πραγματικότητα σε αυτήν την χώρα Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και την προσοχή σας!"
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ