2014-06-18 19:34:19
Φωτογραφία για O Οικουμενικός Πατριάρχης... παίζει ποδόσφαιρο (ΦΩΤΟ)
Συνεπαρμένος απο το Μουντιάλ φαίνεται πως είναι και ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος. Ένα ασυνήθιστο περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα το πρωί όταν ο Οικουμενικός Πατριάρχης σταμάτησε μπροστά στα παιδιά και έπαιξε

με την μπάλα ποδοσφαίρου - Συνομίλησε με τους νέους και ύψωσε την ποιμαντική ράβδο του σε ένα μπαλκόνι για να δώσει την ευλογία του σε μια ηλικιωμένη γυναίκα.

Είναι αλήθεια ότι τέτοιες εικόνες δεν είναι συνηθισμένες, όμως είναι ομολογουμένως ιδιαιτέρως ανθρώπινες και συγκινητικές. Ο Οικουμενικός Πάτριάρχης έδειξε το πραγματικό ανθρώπινο προσωπό του καθώς βρέθηκε δίπλα στα παιδιά και στους ηλικιωμένους και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρκετούς πολίτες.

Σε μια μικρή πλατεία στον Νέο Κόσμο, ο κ. Βαρθολομαίος εξερχόμενος από τα γραφεία της ΜΚΟ «Αποστολή», περπάτησε στην πλατεία όπου συνομίλησε με τους πιτσιρικάδες της περιοχής. Μάλιστα ένας από τους πιτσιρικάδες κλώτσησε την μπάλα του προς τον Προκαθήμενο της Ορθοδοξίας ο οποίος ανταποκρήθηκε στο κάλεσμα του μικρού και κοντρόλαρε την μπάλα, δίνοντας πάσα στη συνέχεια.

Άλλο ένα περιστατικό έλαβε χώρα στο ίδιο σημείο όταν μια γυναίκα βγήκε στο μπαλκόνι της και χαιρέτησε τον κ. Βαρθολομαίο και του είπε ότι θέλει να του φιλήσει τυο χέρι, αλλά αδυνατούσε να κατέβει από το μπαλκόνι.

Τότε, ο Οικουμενικός Πατριάρχης ύψωσε την ποιμαντική του ράβδο προς το μπαλκόνι της κυρίας η οποία πήρε την ευλογία του Παναγιώτατου.
newsbomb.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ