2014-06-18 20:20:28
Φωτογραφία για Η ερωτική απογοήτευση και το τραγικό τέλος: Το θύμα του σατανιστή
Μια τραγική προσωπική ιστορία κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της άστεγης 40χρονης, την οποία σκότωσε ο 22χρονος σατανιστής ως δώρο στον σατανά το βράδυ της Ανάστασης.

Ο πατέρας της, ναυτικός στο επάγγελμα, αποκάλυψε την κρυφή πτυχή του δράματος που ξεκίνησε πριν από 15 χρόνια, όταν εγκατέλειψε το σπίτι τους.

"Ήταν μια άριστη μαθήτρια, τελείωσε το πανεπιστήμιο και ήθελε να ασχοληθεί με τη διοίκηση επιχειρήσεων. Δεν αντιμετώπιζε κανένα απολύτως πρόβλημα και η ζωή της ήταν απόλυτα φυσιολογική.

Όμως εκείνο το διάστημα χώρισε από έναν άνθρωπο που αγαπούσε πολύ και του είχε αφοσιωθεί. Ποτέ δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε την κατάρρευσή της.

Από τότε άρχισε να φεύγει από το σπίτι. Αρχικά έμενε σε κάποια φίλη της στην Αθήνα, όμως μετά άρχισε να χάνεται στους δρόμους.

Μάταια προσπαθήσαμε να μάθουμε τι συνέβη και της κόστισε τόσο πολύ".

Τα τελευταία χρόνια οι γονείς της έκαναν αγώνα προκειμένου να την εντοπίσουν και να την πάνε σε γιατρούς, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.


Ο εφημέριος του ιερού ναού Αγίου Κωνσταντίνου Γλυφάδας, πατέρας Τιμόθεος, έφερε στο φως κι άλλες πτυχές της υπόθεσης της δολοφονίας της άστεγης, η οποία έγινε θυσία στο Σατανά από 22χρονο.

Σύμφωνα με τον εφημέριο, η 41χρονη είχε ψυχολογικά προβλήματα και ήταν πολύ μοναχική. "Η εικόνα να βλέπουμε αστέγους είναι λυπηρή", είπε ο πατέρας Τιμόθεος και πρόσθεσε: "Μπήκαμε σε μια διαδικασία να μπορέσουμε να βοηθήσουμε την κοπέλα. Ήταν δύσκολο να βρούμε την οικογένειά της", είπε και συμπλήρωσε ότι η κοπέλα δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση, καθώς αρνείτο τη βοήθεια και πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν αρχίσει να κοιμάται σε παγκάκια, είχε περάσει ερωτική απογοήτευση.

Για την οικογένεια του 21χρονου σατανιστή, ο πατέρας Τιμόθεος αναφέρει ότι ήταν πολύ θρησκευόμενη και επιβεβαιώνει ότι ο 21χρονος είχε πει στους γονείς του ότι είναι ο θύτης της φρικτής δολοφονίας, αλλά εκείνη δεν τον πίστεψαν. Η μητέρα του, μάλιστα, πήγαινε συνέχεια στην εκκλησία και μετά το συμβάν.

Επίσης, ο πατέρας Τιμόθεος αποκάλυψε ότι υπήρχαν ενδείξεις ότι γίνονταν σατανιστικές τελετές στα παγκάκια της ίδιας πλατείας, μήνες πριν το συμβάν.

Πηγή: news247
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ