2014-06-18 21:30:17
Φωτογραφία για Η επιλογή των διασήμων
Κέιτ Μος, Ντέιβιντ Μπέκαμ, Κόλιν Ρούνεϊ και άλλοι celebrities έχουν ανακαλύψει έναν… παράδεισο στη Βραζιλία

Κάθε φορά που επισκέπτονται τη Βραζιλία θέλουν να είναι κοντά στην παραλία Ιπανέμα. Γι’ αυτό και οι celebrities προτιμούν ένα συγκεκριμένο σημείο διαμονής, το οποίο βρίσκεται ακριβώς απέναντι.

Φέτος, η Κέιτ Μος, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και αρκετοί άλλοι διάσημοι του πλανήτη επισκέφθηκαν ένα συγκεκριμένο ξενοδοχείο στο Ρίο –το Φασάνο- και απόλαυσαν τις ανέσεις, αλλά και την υπέροχη πισίνα στην οροφή του. Κοστίζει περί τα 850 ευρώ η βραδιά, αλλά και η θέα που προσφέρει τους αποζημιώνει. Δεν είναι τυχαίο που τόσο η Μος, όσο και ο Μπέκαμ ανέβηκαν στο ρουφ γκάρντεν του και τα βλέμματα τους χάθηκαν στον ωκεανό.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ βρέθηκε εκεί πριν «πετάξει» για τον Αμαζόνιο για το ντοκιμαντέρ που γύρισε για το BBC. Σχεδόν την ίδια περίοδο, έφτασε και η Κέιτ Μος, αλλά και ο Χάρι Στάιλς, ο νεαρός τραγουδιστής των «One Direction».

Τώρα βρίσκεται στο ξενοδοχείο η σύζυγος του Άγγλου στράικερ Γουέιν Ρούνεϊ, Κόλιν, μαζί με τους δύο γιους τους Κάι και Κλέι, για να βρίσκεται στο πλευρό του άνδρα της κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Κόλιν Ρούνεϊ απολαμβάνει τη θέα από ψηλά.

Βουτιές για τον Χάρι Στάιλς.

Το ρουφ γκάρντεν είναι το αγαπημένο σημείο του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Από τα μπαλκόνια φαίνεται η υπέροχη παραλία της Ιπανέμα, με την Κέιτ Μος να κοιτάζει τη θάλασσα.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ