2014-06-19 14:19:31
Φωτογραφία για ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ... ΕΦΕΣ (ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΧΑΪΝΣ) Ο ΛΑΣΜΕ
«Χλωμιάζει» η παραμονή του Στεφάν Λάσμε στον Παναθηναϊκό. Οι "πράσινοι", όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, επέλεξαν να τον αφήσουν ελεύθερο και να διαπραγματευτούν από μηδενική βάση, ωστόσο φαίνεται πως την υπογραφή του Γκαμπονέζου σέντερ θα κερδίσει η... Εφές!

Μετά τον Στράτο Περπέρογλου, ο προπονητής των Τούρκων, Ντούσαν Ιβκοβιτς, έχει βάλει για τα καλά στο μάτι τον Λάσμε με την ομάδα της γειτονικής χώρας να έχει καταθέσει μια ηγεμονική πρόταση στον 33χρονο σέντερ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Εφές προσφέρει στον Λάσμε το εξαιρετικό ποσό των τριών εκατομμυρίων ευρώ για συμβόλαιο δύο ετών και όπως όλα δείχνουν θα καταφέρει να αποσπάσει το... «ναι» του παίκτη.

Υπενθυμίζεται ότι στον Παναθηναϊκό αμειβόταν ετησίως με 1,2 εκατ., αλλά σε δολάρια, ενώ η νέα πρόταση του τριφυλλιού (μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Γκαμπονεζο) είναι αισθητά πιο χαμηλή.

Εξάλλου, σύμφωνα με την εφημερίδα «ΦΩΣ», ο "Ντούντα" έχει βάλει στο μάτι και τον Κάιλ Χάινς! Ο Σέρβος τεχνικός στοχεύει να φτιάξει ένα ισχυρό δίδυμο στους ψηλούς και θεωρεί πως ο Χάινς μπορεί να πλαισιώσει κατάλληλα τον Λάσμε στην φροντ λάιν της νέας Αναντολού Εφές!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ