2014-06-19 16:40:26
Φωτογραφία για Τον Ιούλιο τα εκκαθαριστικά για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων
Τον Ιούλιο θα ξεκινήσει η αποστολή προς τους ιδιοκτήτες ακινήτων των εκκαθαριστικών σημειωμάτων για την πληρωμή του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων.Συγκεκριμένα σύμφωνα με τους νέους σχεδιασμούς του ΥΠΟΙΚ η εκκαθάριση των φετινών δηλώσεων Ε9 θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουνίου αντί για τις 18 Ιουνίου που ήταν η αρχική προθεσμία.

H παράταση της προθεσμίας υποβολής των εντύπων Ε9 από τους ιδιοκτήτες αλλά και τα τεχνικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν στο TAXIS και σχετίζονται με τον μεγάλο αριθμό φορολογικών δηλώσεων που υποβάλλονται τις τελευταίες μέρες, επέβαλαν την παράταση της ημερομηνίας εκκαθάρισης των δηλώσεων ακινήτων (Ε9), άρα και της έναρξης της διαδικασίας αποστολής των εκκαθαριστικών σημειωμάτων πληρωμής του φόρου.

Μέσα τις επόμενες ημέρες θα κατατεθεί στη Βουλή και η ρύθμιση για την παράταση της υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος. Η προθεσμία έληγε στις 30 Ιουνίου αλλά επειδή θεωρείται αδύνατον να ολοκληρωθεί η διαδικασία μέχρι αυτή την προθεσμία εξετάζεται η παράταση για τις τελευταίες 10 ημέρες του Ιουλίου.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ