2014-06-19 18:28:40
Φωτογραφία για Λιμενάρχης Πάτρας: Το φιλότιμο και η ευσυνειδησία των λιμενικών φέρνουν επιτυχίες – Τι είπε για τον εντοπισμό 348 κιλών ινδικής κάνναβης
Τα συγχαρητήρια του προς τους λιμενικούς της Πάτρας, έδωσε νωρίτερα το μεσημέρι της Πέμπτης, ο λιμενάρχης Τρύφωνας Κοραντζής με αφορμή τη νέα επιτυχία του Σώματος να εντοπίσει 348,561 κιλά ινδικής κάνναβης.

Οι λιμενικοί εντόπισαν το παράνομο φορτίο το βράδυ της Τετάρτης στην είσοδο του νέου λιμανιού της Πάτρας με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών.

Η ινδική κάνναβή ήταν κρυμμένη σε συρταρωτές θήκες στο εσωτερικό μέρος της οροφής φορτηγού οχήματος – ψυγείο (το οποίο μετέφερε καρπούζια), σε 311 πλαστικές συσκευασίες.

Οι λιμενικοί προχώρησαν στη σύλληψη του 50χρονου οδηγού, ο οποίος ήταν Έλληνας και στην κατάσχεση του παράνομου φορτίου, όπως και της νταλίκας.

Όπως ανέφερε ο λιμενάρχης κ. Κοραντζής από τις αρχές του χρόνου οι λιμενικοί έχουν εντοπίσει και κατασχέσει έναν τόνο και 352 κιλά χασίς, επτά κιλά κοκαΐνης και ποσότητα ηρωίνης.

Επίσης έχουν εντοπιστεί και κατασχεθεί ποσότητες καπνικών προϊόντων.

Όπως υπογράμμισε ο λιμενάρχης της Πάτρας οι επιτυχίες του Λιμενικού απέναντι στο οργανωμένο έγκλημα, οφείλονται στο φιλότιμο, την ευσυνειδησία και τον επαγγελματισμό των ενστόλων.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ