2014-06-20 00:19:42
Φωτογραφία για Ελλάδα-Ιαπωνία: Με Μήτρογλου και «Φέτφα» για τη νίκη
Με μόλις δύο αλλαγές στην 11άδα ο Σάντος, δείχνει εμπιστοσύνη στους παίκτες του και ταυτόχρονα «φρεσκάρει» την ομάδα, στοχεύοντας μόνο στους τρεις βαθμούς - Το ίδιο όμως θέλουν και οι «Σαμουράι» - Τα δεδομένα μετά το 2-1 της Κολομβίας επί της Ακτής Ελεφαντοστού

Ούτως ή άλλως, η Εθνική μας ομάδα θέλει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, τα ξημερώματα της Παρασκευής (01:00), κόντρα στην Ιαπωνία, για να ελπίζει στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Έτσι, το αποτέλεσμα του προηγούμενου αγώνα του ομίλου, ανάμεσα στην Κολομβία και την Ακτή Ελεφαντοστού (2-1 για τους Λατινοαμερικανούς), δεν αλλάζει ουσιαστικά κάτι για τους παίκτες του Φερνάντο Σάντος, που θα πρέπει να παίξουν μόνο για τη νίκη, ώστε να πάνε στην τελευταία αγωνιστική σε «τελικό» πρόκρισης κόντρα στους Ιβοριανούς, που μετρούν τρεις βαθμούς από τη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στην Ιαπωνία.

Η ήττα της πρεμιέρας από την Κολομβία έχει φέρει σε δεινή θέση τη «γαλανόλευκη», αλλά το ίδιο ισχύει και για τους Ιάπωνες που έχασαν (με ανατροπή μάλιστα) από την Ακτή Ελεφαντοστού και ξέρουν πως παίζουν και αυτοί το τελευταίο τους χαρτί για διάκριση.


Παρά την ήττα της πρεμιέρας από την Κολομβία, ο Σάντος είναι αποφασισμένος να δείξει εμπιστοσύνη στους παίκτες του και να τους στηρίξει έμπρακτα, προχωρώντας σε πολύ λίγες αλλαγές στην ενδεκάδα. Τα τελευταία νέα μαρτυρούν πως ο Πορτογάλος κρίνει πως μία -το πολύ δύο- διορθωτικές κινήσεις αρκούν.

Επομένως, είναι λογικό να περιμένει κανείς να δει τον Μήτρογλου να παίρνει τη θέση του Γκέκα στην κορυφή της επίθεσης, ενώ πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει και ο Φετφατζίδης, ο οποίος ενδέχεται να αντικαταστήσει τον Σαλπιγγίδη στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Τερματοφύλακας θα είναι ο Καρνέζης, με τους Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Χολέβα (αν και ο τελευταίος δέχτηκε πολλά πυρά για την απόδοσή του στο πρώτο ματς) να συνθέτουν την τετράδα της άμυνας.

Στο κέντρο δεν αλλάζει τίποτα, επομένως αμυντικό χαφ θα είναι ο Κατσουράνης, έχοντας μπροστά του, τους Κονέ και Μανιάτη.

Αντίθετα, στην επίθεση, σταθερός παράγων παραμένει ο Σαμαράς στο αριστερό άκρο, με τον Φετφατζίδη να καλύπτει τη δεξιά πλευρά και τον Μήτρογλου να κινείται στην κορυφή.

Διαβάστε σχετικά http://www.sport-fm.gr/article/to-xarakiri-den-tairiazei-stous-ellines/771784

Την ίδια ώρα, το Twitter «οργιάζει» με ευφάνταστες φωτογραφίες για την αναμέτρηση, όπως η παρακάτω:
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ