2014-06-20 08:36:05
Φωτογραφία για Το αιμματοβαμμένο χρονικό της τραγωδίας στην Κύπρο [video]
Μέσα σε λίγα αλλά μοιραία λεπτά επήλθε η ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία της οδού Αριάδνης, στο Στρόβολο Οι κάτοικοι δεν μπορούν να συνέλθουν από το σοκ του φονικού που εκτυλίχθηκε μέρα-μεσημέρι μπροστά στα μάτια τους. Την ίδια ώρα, δεν μπορούν να κατανοήσουν και το κίνητρο που οπλίζει το χέρι ενός δράστη που στην προκειμένη περίπτωση ήταν ο πατέρας, να αφαιρέσει μ' αυτό τον τρόπο, τη ζωή των παιδιών του, της εν διαστάσει συζύγου του και στη συνέχεια να θέσει τέρμα και στη δική του ζωή.

Η επόμενη ημέρα, στην οδό Αριάδνης, δεν μαρτυράει το ασύλληπτο δράμα που εκτυλίχθηκε γύρω στις 4 χθες το απόγευμα στον παράδρομο της πολυσύχναστης λεωφόρου Κωνσταντινουπόλεως. Η ζωή συνεχίζεται, τα σημάδια του χρόνου όμως παραμένουν ανεξίτηλα.

Προτού στεγνώσει και η τελευταία κηλίδα αίματος η βουβαμάρα, της γειτονιάς, αποκαλύπτει τον συγκλονισμό που χαράχθηκε πλέον με τον χειρότερο τρόπο στη μνήμη δεκάδων περίοικων της περιοχής.


Λίγα λεπτά ήταν αρκετά για τον δράστη, να οπλίσει, να αφαιρέσει τη ζωή της εν διαστάση συζύγου του, να εκτελέσει εν ψυχρώ την 9χρονη κορούλα του σε απόσταση μόλις 2 μέτρων και να καταδιώξει πυροβολώντας τον 14χρονο γιό του διασταύρωσαν τη λεωφόρο Κωνσταντινούπολεως. Κάπου στη μέση παρακείμενου χωραφιού, τραυμάτισε τον μικρό Κλεόπα.

Όταν το 14χρονο αγόρι έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος, ο 41χρονος δράστης νομιζόμενος ότι αποτελείωσε το μακάβριο δολοφονικό του σχέδιο, σε μικρή απόσταση από το σημείο που βρισκόταν το 14χρονο παιδί του, έθεσε τέρμα στη ζωή του.

Πολύωρη ήταν η νεκροτομή επί των σορών των θυμάτων από τους ιατροδικαστές Σοφοκλή Σοφοκλέους και Νικόλα Χαραλάμπους. Η αιτία θανάτου αναμενόμενη. Βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, προκληθείσα από πυροβόλο όπλο.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση η 36χρονη μητέρα, έφερε 2 τραύματα ένα στο κεφάλι και ένα στον ώμο. Η 9χρονη Αντωνία έφερε ένα τραύμα στο κεφάλι και ένα αμυντικό στο χέρι, ενδεχομένως στην προσπάθεια της να προστατευθεί. Ο 41χρονος αυτόχειρας, έφερε διαμπερές τραύμα στο κεφάλι.

Ο 14χρονος Κλεόπας, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας του γενικού νοσοκομείου Λευκωσίας και παρόλο που η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή εντούτοις είναι σταθερή. Τις επόμενες ώρες οι θεράποντες ιατροί αναμένεται να προχωρήσουν στη διαδικασία αποσύνδεσης του από τον αναπνευστήρα.
sigmalive.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ