2014-06-20 10:17:38
Φωτογραφία για Πάτρα: Μάζεψαν καπάκια για τη μικρή Ελένη
Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία χέρι χέρι ολοκλήρωσε τη δική της αλυσίδα αγάπης για την μικρή Ελένη στη Θεσσαλονίκη, συλλογής καπακιών. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση "η Ελένη έπασχε από το σύνδρομο West που εξελίχθηκε δυστυχώς σε σύνδρομο Lenox-Gastaut δηλαδή σε χειρότερη μορφή, http://en.wikipedia.org/wiki/Lennox–Gastaut_syndrome, όπως μας πληροφορεί η μητέρα στη σελίδα που έχει δημιουργηθεί για την Ελένη.

Τα καπάκια που έχουμε συγκεντρώσει έως τώρα για την Ελένη, θα χρησιμοποιηθούν:

1. για τις κατ’ οίκον φυσικοθεραπείες της Ελένης

2. Για την αγορά των φαρμάκων της

3. Για την ειδική διατροφή της http://en.wikipedia.org/wiki/Ketogenic_diet

Εμείς οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους μαθητές και τους γονείς του σχολείου μας (ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΩΦΩΝ ΒΑΡΗΚΟΩΝ ΠΑΤΡΑΣ). Αν και είναι μαθητές με αναπηρία, με δικές τους ανάγκες, προσπαθούμε γονείς και δάσκαλοι να αναπτύξουμε το αίσθημα ευθύνης έναντι της κοινωνίας, έναντι των συνανθρώπων τους. Δηλαδή να γίνουν ενεργοί πολίτες.


Να ευχαριστήσουμε τους μαθητές, συναδέλφους και γονείς του 53ου Δημοτικού Σχ. Πατρών, του 16ου Δημοτικού Σχ. Πατρών, του 5ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών και του Δημοτικού Σχολείου και νηπιαγωγείο Ρίου.

Να ευχαριστήσουμε τους φίλους μας Αγγελική Μπουρότσικα, Νάντια Παπαγεωργίου και όσους αφήσατε ανώνυμα καπάκια στο καφε Diverso.

Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στη μεταφορική εταιρία «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ» του κ. Καϊάφα Αργύρη, που μετέφερε τα καπάκια δωρεάν στη Θεσσαλονίκη. Φυσικά θα ήταν παράλειψη μας, εάν δεν ευχαριστήσουμε το φίλο μας κο Χρήστο Νικολακόπουλο, υπεύθυνο της ομάδας ανασφάλιστων ελευθεροεπαγγελματιών και οδηγό ΤΑΧΙ, ο οποίος μεσολάβησε στον κο Καϊάφα γι αυτή την δωρεάν μεταφορά!!!!

Συνολικά συγκεντρώσαμε 6 κουτιά και 16 σακκούλες σκουπιδιών. Για εμάς το πιο σημαντικό είναι ότι σε αυτή τη διαδικασία ενεπλάκησαν παιδιά μαζεύοντας καπάκι καπάκι!!! Να είστε όλοι καλά!!!! Σε αυτή τη δύσκολη εποχή, μας δίνετε κουράγιο να συνεχίσουμε".
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ