2014-06-20 17:30:17
Φωτογραφία για 0 Google Play Movies. Διαθέσιμη στη χώρα μας η αγορά και ενοικίαση ταινιών μέσω του store του Android
Σε 21 νέες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, επεκτείνεται το Google Play Movies, επιτρέποντας πλέον σε χρήστες και στη χώρα μας να αγοράζουν ή να ενοικιάζουν ταινίεςμέσω του Play Store του Android. Μετά τα apps, τα games, τα books και τη μουσική, τώρα λοιπόν το Google Play Store περιλαμβάνει και.... movies.

Η νέα κατηγορία Google Play Movies έγινε διαθέσιμη με αναβάθμιση στα Android smartphones μας από τα ξημερώματα, εμπλουτίζοντας τo Google Play Store app με "φρέσκο" περιεχόμενο.

Πλέον, έχετε τη δυνατότητα να ενοικιάσετε ή να αγοράσετε ταινίες (σε ανάλυση SD ή HD)στο κινητό ή το tablet σας (ακόμη και μέσω του... web καταστήματος του Android), με τις πρώτες, φυσικά, να διατίθεται σε χαμηλότερη τιμή. Οι τιμές κυμαίνονται στα επίπεδα που βλέπετε στα screenshots, ενώ οι ελληνικοί υπότιτλοι σε αρκετές περιπτώσεις απουσιάζουν, υπάρχουν όμως και ταινίες στις οποίες είναι διαθέσιμοι.

Εκείνο που λείπει, πλέον, από το Play Store μας είναι η ενοικίαση τηλεοπτικών σειρών, αλλά και η αγορά συσκευών. Γιατί όχι;
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ