2014-06-20 18:58:25
Φωτογραφία για ΑΛΚΟΡΤΑ ΓΙΑ ΒΙΓΚΕΡΑ ΚΑΙ... ΒΑΛΒΕΡΔΕ!
Η Μπιλμπάο θέλει να αποκτήσει τον Μπόρχα Βιγκέρα και ο Ράφα Αλκόρτα λέει τα καλύτερα για τον παίκτη, χαρακτηρίζοντάς τον γρήγορο και ικανό, ρονίζοντας ότι θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα στο Champions League, στο πρωτάθλημα, αλλά και στο Κύπελλο.

Αναφερόμενος λοιπόν στο επικείμενο νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μπιλμπάο, ο Ράφα Αλκόρτα σημείωσε. «Πρόκειται για έναν παίκτη που βρίσκεται στον κολοφώνα της καριέρας του, έχει πετύχει πάρα πολλά γκολ και τεχνικά είναι πολύ καλός. Είναι παίκτης που δεν είχε η ομάδα, παίζει καλά με την μπάλα και έχει καλή τελική πάσα. Είναι σαν δεύτερος επιθετικός», ανέφερε ο Αλκόρτα και συνέχισε.

«Όταν παίζεις στο Champions League, απαιτείται να έχεις δύναμη σε βάθος. Θα δώσει πολλά αυτή η μεταγραφή. Υπάρχει και η Μπιλμπάο να τον βοηθήσει, που ποτέ δεν αποτυγχάνει. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες που μπορούν να συμμετάσχουν και στις τρεις διοργανώσεις χωρίς να αντιμετωπίσουν προβλήματα. Ο Ερνέστο (Βαλβέρδε) από εκεί και πέρα, θα δει πώς θα τους χρησιμοποιήσει».

Καταλήγοντας ο Αλκόρτα είπε. «Το πρόβλημα είναι πως συνήθως δεν υπάρχουν παίκτες για να αποκτηθούν. Πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη σε αυτούς που υπάρχουν στην ομάδα. Για ό,τι χρειαστεί βέβαια, σίγουρα υπάρχει και ο Βαλβέρδε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ