2014-06-20 21:34:13
Φωτογραφία για ΦΟΡΤΣΑΡΕΙ ΑΠΟ... ΤΩΡΑ Ο ΦΟΥΣΤΕΡ!
Ένας από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι ο Νταβίντ Φουστέρ. Εκ των αρχηγών του Θρύλου, ο οποίος μάλιστα δεν έχει δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα. Ο Ισπανός μέσος των πρωταθλητών Ελλάδας σε κάθε παιχνίδι δίνει τον καλύτερό του εαυτό για την ομάδα και αυτήν βάζει πάνω απ’ όλα.

Πολύ μεγάλο του πλεονέκτημα ο εξαιρετικός του χαρακτήρας, καθώς είναι ένα παιδί για το οποίο όλοι έχουν να λένε τα καλύτερα στο Ρέντη. Κάθε καλοκαίρι ο Νταβίντ Φουστέρ στην γενέτειρά του, την Ολίβα, μία περιοχή που βρίσκεται στα περίχωρα της Βαλένθια διοργανώνει καμπ στα οποία φιλοξενεί αρκετά παιδιά.

Είναι πολύ αγαπητός ο Ισπανός μέσος και μαζεύει πολλούς πιτσιρικάδες στους οποίους διδάσκει τα μυστικά του ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Στα καμπ του Φουστέρ οι πιτσιρικάδες μπορούν να διδαχτούν όλα τα αθλήματα. Εκεί που ρίχνει, όμως, το μεγαλύτερο βάρος ο Φουστέρ είναι να διδάσκει ήθος στους μικρούς που συμμετέχουν.

Επίσημα τα καμπ του Φουστέρ στην Ολίβα ξεκινούν στις 22 Ιουνίου και θα διαρκέσουν έως τις 28 Ιουνίου. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ωστόσο, έχει πιάσει… δουλειά πριν καν ξεκινήσουν επίσημα τα καμπς. Μάζεψε ήδη αρκετά πιτσιρίκια και τους μίλησε και φορτσάρει για τα καμπ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ