2014-06-21 08:29:05
Φωτογραφία για Οι παράξενες συνήθειες της κυρίας Μπέκαμ
Όλοι έχουν τις παραξενιές τους. Ακόμη και οι διάσημοι. Και η Βικτόρια δεν ντρέπεται να τις παραδεχτεί δημοσίως Μιλώντας στους σπουδαστές του κολλεγίου "La Salle" στη Σιγκαπούρη, η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) αποκάλυψε μερικές από τις παράξενες ιεροτελεστίες της που μπορεί σε μερικούς να φανούν… αλλόκοτες.

"Αν σας έλεγα για μερικές από τις ιεροτελεστίες που κάνουμε στα παρασκήνια, μπορεί να με περνούσατε για λίγο… αλλόκοτη. Έχω παντού τους κρυστάλλους μου, για παράδειγμα, πράγμα που για πολλούς είναι παράξενο, όμως για εμάς… λειτουργεί", εξήγησε η 40χρονη σταρ μιλώντας για το ροζ Κουάρτζ και την μαύρη Τουρμαλίνη που πιστεύεται ότι κουβαλά παντού μαζί της για να απορροφούν την όποια κακή ενέργεια.

Λέγεται μάλιστα ότι έχει τους κρυστάλλους της παντού. Μέχρι και στο μπάνιο.

Επίσης, η Βικτόρια λέγεται ότι είναι πολύ προληπτική. Έτσι, κάθε φορά που είναι στη Νέα Υόρκη μένει στο ίδιο ξενοδοχείο, δεν περνά ποτέ κάτω από σκάλα και όταν βλέπει καρακάξα τη χαιρετά με έναν τρόπο σαν το δικό μας το θέμα με τον "παπά".

Στο μεταξύ, χθες, έγιναν τα αποκαλυπτήρια των νέων κέρινων ομοιωμάτων της Βικτόρια και του συζύγου της, Ντέιβιντ στο Μουσείο της Μαντάμ Τισό στο Λονδίνο.
womenonly.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ