2014-06-21 15:21:22
Φωτογραφία για Με σερραϊκό άρωμα στο βάθρο ολοκληρώθηκαν οι αγώνες κολύμβησης «ΑΡΗΣ*ΤΕΙΑ 2014»
Πανελλήνιο ρεκόρ στα 50 μ.πρόσθιο από τον Αρκάδιο – Γεώργιο Ασπουγαλή

Ο αθλητής του κολυμβητικού συλλόγου «Σέρρες 2005» πρώτευσε στην κατηγορία των Παμπαίδων Β΄ και κατάφερε να πετύχει την κατάκτηση του πανελλήνιου ρεκόρ στα50 μέτρα Πρόσθιο με χρόνο 32.26.

Με σερραϊκό άρωμα στο βάθρο ολοκληρώθηκανοι αγώνες κολύμβησης «ΑΡΗΣ*ΤΕΙΑ 2014» στην Θεσσαλονίκη , που διοργάνωσε ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ για τον εορτασμό των 100 ετών ίδρυσης του συλλόγου . Ο Σερραίος Ασπουγαλής Αρκάδιος –Γεώργιος, αθλητής του κολυμβητικού συλλόγου «Σέρρες 2005», κατάφερε και πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ στα 50μέτρα πρόσθιο.

Οι κολυμβητικοί αγώνες, όπου συμμετείχε ο 13χρονος Σερραίος κολυμβητήςδιεξήχθησαν στο Εθνικό ΚολυμβητήριοΘεσσαλονίκης ,το Σάββατο 14 Ιουνίου 2014 με ηλεκτρονική χρονομέτρηση και σύμφωνα με τους κανονισμούς της FINA, και τελούσαν υπό την αιγίδα της Π.Ε.Κ.Κ.Δ.Μ.. Οι χρόνοι των αθλητών στους αγώνεςθεωρούνται επίσημοι και αναγνωρίζονται σαν όρια για τις επίσημες αγωνιστικές εκδηλώσεις της Κ.Ο.Ε. για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.


Ο νεαρός κολυμβητής ,μαθητής της Α΄ Γυμνασίου αγωνίστηκε στην κατηγορία των Παμπαίδων Β΄ κατάφερε να πετύχει την κατάκτηση του πανελλήνιου ρεκόρστα50 μέτραΠρόσθιομε χρόνο32.26. Μια σημαντική διάκριση για τον 13χρονο κολυμβητή με πολλές ελπίδες να διακριθεί και να κατακτήσει την πρώτη θέσηστο πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στις 22 με 24 Ιουλίου 2014 στην Αθήνα.

Στους αγώνες «ΑΡΗΣ*ΤΕΙΑ 2014» συμμετείχαν επίσης από τον κολυμβητικό σύλλογο «Σέρρες 2005» οι νεαροί αθλητέςΙωαννίδου Χρυσούλα ,Πεζογιαν Χρυσούλα , Ασπουγαλή Μαρία, Δίνγκα Ελευθερία και Τσεβελέκος Πλούταρχος, με την επίβλεψη του προπονητή τους Στέφανο Ξίφτο.

Τα βλέμματα όλων πλέον είναι στραμμένα στο πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης, ευελπιστώντας μια καλή παρουσία με διάκριση για τον νεαρό Ασπουγαλή αλλά και για τους άλλους κολυμβητές.

Το Δ.Σ. του κολυμβητικού Συλλόγου «ΣΕΡΡΕΣ 2005» συγχαίρει τον αθλητή της Ασπουγαλή Αρκάδιο – Γεώργιο για την κατάκτηση του πανελλήνιου ρεκόρ στα 50 μέτραΠρόσθιοκαι εύχεται καλή συνέχεια στην προσπάθεια του αθλητή της.

Δήμητρα Μετόκη
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ