2014-06-22 00:15:42
Φωτογραφία για Πόσο κοστίζουν τα τριανταφυλλένια οπίσθιά της Σέριλ Κόουλ;
Στις αρχές του 2013, σόκαρε τους θαυμαστές της με το τεράστιο τατουάζ της, το οποίο κάλυπτε το κάτω μέρος της πλάτης της και τα οπίσθιά της. Μήνες μετά, τον περασμένο Αύγουστο, αποκάλυψε το τατουάζ… έργο τέχνης στο σύνολό του.

Ο λόγος για τη Σέριλ Κόουλ.

Η διάσημη τραγουδίστρια της Βρετανίας και κριτής του X Factor βρέθηκε, πρόσφατα, καλεσμένη στο τηλεοπτικό σόου του Γκράχαμ Νόρτον, όπου και εξομολογήθηκε πως της πήγε ο κούκος αηδόνι για να σημαδέψει την καλλίγραμμη πίσω όψη της.

«Ο Νίκο Χουρτάντο είναι ένας πραγματικός καλλιτέχνης και άξιζε όλα τα χρήματα για την δουλειά που μου έκανε», δήλωσε η 31χρονη και συνέχισε: «Κόστισε περίπου 1.500 ευρώ και μας πήρε γύρω στους 8 μήνες για να το ολοκληρώσουμε».

Ανέφερε, επίσης, πως πάντα ήθελε να κάνει ένα τατουάζ με τα αγαπημένα της τριαντάφυλλα και η κατάλληλη στιγμή ήρθε λίγο καιρό μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε, τον Ιούνιο του 2010:

«Η ασθένεια της μαλάρια μου άνοιξε τα μάτια και με έκανε να δίνω έμφαση σε πράγματα που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν πρόσεχα στη ζωή μου. Η ζωή είναι πολύ μικρή και το τατουάζ μου έπρεπε να γίνει».
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ