2014-06-22 17:51:06
Φωτογραφία για Πάτρα: Απομάκρυνση μεταναστών και ελεύθερη πρόσβαση πολιτών στο νέο Λιμάνι - Οι πρωτοβουλίες αξιοποίησης του παραλιακού μετώπου
Κατά "ριπάς" εξελίσσονται πλέον οι επιχειρήσεις απομάκρυνσης μεταναστών από την Ακτή Δυμαίων και άλλες όμορες του νέου Λιμανιού περιοχές της Πάτρας.

Όπως πληροφορείται το thebest, το τελευταίο 20ημερο έχουν προωθηθεί από την Πάτρα στην Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής περισσότεροι από 70 μετανάστες ενώ οι επιχειρήσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ενταθούν.

Στόχος να μηδενιστούν, οι ήδη περιορισμένες προσπάθειες ομάδων μεταναστών να μπουν στο Λιμάνι της πόλης και να διευκολυνθούν οι προθέσεις των διοικούντων του ΟΛΠΑ ο χώρος του Λιμανιού να παραμείνει ελεύθερος και ανοιχτός για τους πολίτες που επιθυμούν να τον επισκεφθούν.

Οι πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν οτι την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν νεώτερες πρωτοβουλίες σε σχέση με τις προθέσεις του ΟΛΠΑ για την αξιποίηση των χώρων του Λιμανιού, κάτι που ώς γνωστό έχει προκαλέσει ήδη αντιδράσεις από την πλευρά του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Κώστα Πελετίδη αλλά και άλλων φορέων της πόλης
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ