2014-06-23 07:38:51
Φωτογραφία για Η Αλγερία πάτησε την Νότια Κορέα και μπήκε δυνατά στο κόλπο της πρόκρισης [video]
Σε ένα ακόμα πολύ όμορφο ματς στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, η Αλγερία επικράτησε με 4-2 της Νότιας Κορέας και μπήκε γερά στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση!

Οι Αφρικανοί πέτυχαν την δεύτερη νίκη στην ιστορία τους σε Μουντιάλ, ενώ έγιναν και η πρώτη ομάδα της ηπείρου τους, όπου πετυχαίνει τέσσερα γκολ σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μέσα σε 12 λεπτά έγινε το 3-0, με τους Σλιμανί στο 26΄, Χαλίτσε στο 28΄και Τζαμπού στο 38΄να είναι οι σκόρερ.

Ο Σον μείωσε προσωρινά σε 3-1 στο 50΄, αλλά ο Μπραχίμι στο 62΄έκανε το 4-1.

Ο Κου στο 72΄ διαμόρφωσε το τελικό 4-2!

Πλέον, η Αλγερία θέλει να μην χάσει την τελευταία αγωνιστική από την Ρωσία για να προκριθεί!

Μπήκε δυνατά η Αλγερία

Η Αλγερία μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 4΄ζήτησαν πέναλτι από τον διαιτητή, ο οποίος λανθασμένα δεν το υπέδειξε!

Βέβαια, οι παίκτες του Χαλίλχοτζιτς δεν έμειναν εκεί και στο 26΄άνοιξαν το σκορ! Μετά από λάθος στον άξονα για τους Ασιάτες, η μπάλα έφτασε στον Σλιμανί ο οποίος με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0.


Οι Αλγερινοί ήταν… φοβεροί και δύο λεπτά αργότερα, ο Χαλίσε με κεφαλιά έκανε το 2-0!

Ο δημιουργός των προηγούμενων τερμάτων, Τζαμπού, έγινε… σκόρερ στο 38΄ και πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας του, έχοντας ένα… ονειρικό δωδεκάλεπτο! Το 3-0 ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους!

Μείωσαν, αλλά Οι Νοτιοκορεάτες μείωσαν στο σκορ στο 50΄με τον Σον και αφύπνισε την ομάδα του, αλλά στο 62΄οι Αφρικανοί έκαναν και το 4-2. Ο τρομερός Φεγκουιλί έκανε την πάσα και ο Μπραχίμι το 4-1! Μάλιστα, για πρώτη φορά αφρικανική ομάδα πέτυχε σε Μουντιάλ τέσσερα γκολ!

Οι Ασιάτες δεν τα παράτησαν ούτε τότε και στο 72΄ο Κου μείωσε σε 4-2! Βέβαια, μέχρι το τέλος του ματς δεν άλλαξε κάτι και οι Αλγερινοί πέτυχαν την δεύτερη νίκη στην ιστορία τους, σε Μουντιάλ και πλέον έχοντας τρεις βαθμούς και Ρώσοι και Νοτιοκορεάτες από έναν, τους αρκεί να μην χάσουν από την ομάδα του Καπέλο την τελευταία αγωνιστική, ώστε να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση!

Οι συνθέσεις:

Ν. ΚΟΡΕΑ: Γιουνγκ Σουνγκ-Ριονγκ, Λι Γιονγκ, Χονγκ Γέονγκ-Χο, Κιμ Γιουνγκ-Γκουόν, Γιουν Σουκ-Γιούνγκ, Χαν Κουκ-Γιουνγκ (78' Γι Ντονγκ-Γον), Λι Τσουνγκ-Γιονγκ (64' Λι Κέουν-Χο), Κι Σουνγκ-Γουένγκ, Κου Για-Τσέολ, Σον Χέουνγκ-Μιν, Παρκ Τσου-Γιουνγκ (57' Κιμ Σιν-Γουκ)

ΑΛΓΕΡΙΑ: Μπολχί, Μπουγκερά (89' Μπελκαλέμ), Χαλίς, Μετζανί, Μαντί, Μεσμπά, Μπενταλέμπ, Τζαμπού (73' Γκιλάς), Μπραχιμί (77' Λασέν), Φεγκουλί, Σλιμανί

Τα γκολ του αγώνα:
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ