2014-06-23 13:16:18
Φωτογραφία για Το sms του εφοπλιστή όταν έμαθε ότι ανακαλύφθηκε η ηρωίνη
Οι αρχές εντόπισαν τη νέα τεράστια ποσότητα ηρωίνης, σε κοτέτσια στο Κορωπί, χάρη στις πληροφορίες που είχαν αλλά και επειδή ο «χωμένος» συνοδός του φορτίου «λύγισε».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιρανός συνοδός ανέβηκε στο πλοίο «Noor 1», το οποίο ήταν φορτωμένο με δύο τόνους ηρωίνης, ανοιχτά του Ομάν. Δουλειά του ήταν να μην αφήσει τα σακιά ρυζιού με το σκληρό ναρκωτικό από τα μάτια του και η αμοιβή του έφτανε τα 1.500 ευρώ.

Το sms του εφοπλιστή

Το καρτέλ της ηρωίνης ξεφόρτωσε μεταξύ 7 και 11 Ιουνίου δύο μέρη της ηρωίνης τα οποία μοιράστηκαν με δύο δρομολόγια, το ένα στη βίλα της Φιλοθέης και το άλλο στην αποθήκη στο Κορωπί.

Τότε ήταν που έκανε «ντου» το Λιμενικό και η DEA, συλλαμβάνοντας την πρώην σύζυγο του εφοπλιστή, τη μητέρα της, τον γιο τους και τον νυν σύντροφό της, όπως και έξι Τούρκους με βελγικά διαβατήρια.

Όταν λοιπόν ο εφοπλιστής αποφάσισε να παραδοθεί δηλώνοντας άγνοια, και ενώ ήξερε για την έφοδο των αρχών στη βίλα, φέρεται να έστειλε, σε άνθρωπο εμπιστοσύνης του, μήνυμα στο κινητό, στο οποίο ζητούσε να εξαφανιστούν τα 986,600 κιλά ηρωίνης που βρίσκονταν στο «NOOR 1», η ποσότητα δηλαδή που εντοπίστηκε και κατασχέθηκε, το Σάββατο.

Σημειώνεται ότι συνεχίζονται οι έρευνες σε κρύπτες του πλοίου και για άλλες ποσότητες ηρωίνης, ενώ σύμφωνα με τον υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, στόχος των αρχών είναι η σύλληψη και άλλων εμπλεκομένων.

Πηγή: Star
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ