2014-06-23 13:35:16
Φωτογραφία για Δυτική Αχαΐα: Σε εξέλιξη ο καθαρισμός των παραλιών σε Λακκόπετρα, Κάτω Αχαϊά, Καλογριά και Γιαννισκάρι
Σε εξέλιξη βρίσκονται τα έργα καθαρισμού στις παραλίες της Δυτικής Αχαΐας με πρωτοβουλία του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Χρήστου Νικολάου.

Ο ίδιος μαζί με αιρετούς στενούς συνεργάτες του έχουν αναλάβει την παρακολούθηση των εργασιών, σε καθημερινή βάση, και τον συντονισμό έτσι ώστε οι παραλίες της περιοχής που αντιμετωπίζουν πρόβλημα να καθαρίζονται άμεσα.

Τα ειδικά μηχανήματα και οι εργαζόμενοι έχουν πραγματοποιήσει επεμβάσεις στις παραλίες της Κ. Αχαϊας, των Νιφορεϊκων, της Λακκόπετρας, της Καλογριάς και του Γιαννισκαρίου, ενώ οι εργασίες θα πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση καθ’ όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου.

«Το καλοκαίρι οι παραλίες της περιοχής μας σφύζουν από ζωή λόγω της παρουσίας τουριστών αλλά και της αθρόας προσέλευσης, ειδικά τα Σαββατοκύριακα, χιλιάδων λουόμενων από την Πάτρα και αλλού. Είναι λοιπόν η ελάχιστη υποχρέωσή μας να εξασφαλίζουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και προπαντός την καθαριότητα, που σε συνδυασμό με την οικολογική συνείδηση του καθενός ξεχωριστά, βρίσκεται στο μέγιστο επίπεδο», δήλωσε ο κ. Νικολάου.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ