2014-06-23 14:10:17
Φωτογραφία για Η σύζυγος του γαλανομάτη γκάνγκστερ ξεσπά
«Ο άντρας μου είναι φυλακή και ο κόσμος κάνει πλάκα»

Ποτέ ένας κατάδικος δεν είχε τόσο πολύ με το μέρος του την κοινή γνώμη. Ο λόγος; Ο Τζέρεμι Μικς είναι εγκληματικά όμορφος.

Ο 30χρονος νεαρός συνελήφθη από την αστυνομία της Καλιφόρνια κατηγορούμενος για οπλοκατοχή και συμμετοχή σε συμμορία. Μόλις το αστυνομικό τμήμα του Στόκτον έδωσε στη δημοσιότητα –και δη στο facebook και συγκεκριμένα στο προφίλ του Τμήματος- τη φωτογραφία του γοητευτικού άνδρα, άρχισαν τα απανωτά likes. Η φωτογραφία του από τη σύλληψη έκανε θραύση ανάμεσα στον γυναικείο πληθυσμό με τα likes να φτάνουν τα 86.000.

«Λατρεύω τα μπλε μάτια του», «Θα μπορούσε να γίνει ηθοποιός, μοντέλο. Πόσο κακές αποφάσεις έχει πάρει...», «Μαμά, ερωτεύτηκα έναν εγκληματία», «Θα γίνω η Μπόνι του, ας γίνει ο Κλάιντ μου…», είναι μερικά από τα σχόλια, η πλειοψηφία των οποίων τον χαρακτηρίζει «σέξι».

Υπάρχει όμως κι ένα άτομο που δεν είναι χαρούμενο με όλη αυτή τη δημοσιότητα και με τα χιλιάδες γυναικεία σχόλια γύρω από την εμφάνισή του. Αυτό το πρόσωπο δεν είναι άλλο από τη σύζυγό του.


«Είναι έξαλλη» είπε ο φίλος του Simone Johnson στο CBS 13. «Ο άντρας της είναι φυλακή και ο κόσμος το έχει πάρει στην πλάκα και σχολιάζει την εξωτερική του εμφάνιση».

Ο Τζέρεμι είναι παντρεμένος και έχει δύο γιους. Ο ίδιος, που στο παρελθόν έχει εκτίσει 9 χρόνια ποινή φυλάκισης για κλοπή αυτοκινήτου, είπε ότι θέλει να καθαρίσει το όνομά του:

«Εκτιμώ την προσοχή αλλά θέλω όλοι να ξέρουν ότι δεν είμαι αυτός που παρουσιάζουν» λέει χαρακτηριστικά.

Ο μικρότερος αδερφός του Bryan Varela, σε δηλώσεις του είπε: «Ο Μικς είναι ένας άνθρωπος που μαθαίνει από τα λάθη του. Τώρα θέλει να τα αφήσει όλα αυτά πίσω του και να επικεντρωθεί στην οικογένειά του».
πηγή
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ