2014-06-23 19:52:05
Φωτογραφία για Τους τσίμπησαν την ώρα που έσπρωχναν με τα χέρια τα κλεμμένα μηχανάκια στη Λαμία
Δυο ανήλικοι Λαμιώτες και δυο νεαροί αλλοδαποί οι δράστες, που πιάστηκαν στα πράσα από αστυνομικούς του Α.Τ. Λαμίας, που περιπολούσαν στην περιοχή Η επ΄ αυτοφώρω σύλληψη έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή της Νέας Άμπλιανης στη Λαμία, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι αστυνομικοί του Α.Τ. Λαμίας, που περιπολούσαν στην περιοχή είδαν τους νεαρούς να κινούνται ύποπτα σπρώχνοντας δυο μηχανάκια.

Οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι δεν "έμειναν" τυχαία από καύσιμα, αλλά ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει. Στην προσπάθειά τους να τους ακινητοποιήσουν ο ένας από αυτούς προσπάθησε να φύγει και κρύφτηκε πίσω από ένα αυτοκίνητο, αλλά τελικά ούτε αυτός γλύτωσε τις χειροπέδες.

Όπως διαπιστώθηκε τα δυο μηχανάκια τα είχα κλέψει λίγα λεπτά πριν από πυλωτή πολυκατοικίας της οδού Κραββαρίτου.

Οι δυο από τους δράστες είναι ανήλικοι από τη Λαμίας, 14 και 15 ετών αντίστοιχα, ενώ οι δυο συνεργοί τους είναι ένας 19χρονος Αλβανός και ένας 20χρονος Πολωνός.

Ο 15χρονος έχει απασχολήσει πολλές φορές τις αρχές με κλοπές, διαρρήξεις και ναρκωτικά, με πιο πρόσφατη την απόπειρα διάρρηξης περιπτέρου στη Λαμία.

Οι νεαροί θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα, ενώ το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ερευνά εάν η "παρέα" εμπλέκεται και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ