2014-06-23 21:10:27
Φωτογραφία για ΝΕΟ... «ΑΙΜΑ» ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ!
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "syros-sports.gr", ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Αντώνη Φουάση από τον Άγιαξ Σύρου.

Οι«ερυθρόλευκοι έχουν παρακολουθήσει τον πιτσιρικά τον τελευταίο χρόνο, ο οποίος αγωνίστηκε με την αντρική ομάδα του Άγιαξ και τα πήγε αρκετά καλά. Με τους ανθρώπους του Θρύλου να πιστεύουν ότι ο πιτσιρικάς μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των αγωνιστικών τμημάτων της ακαδημίας του Ολυμπιακού και για αυτό προχώρησαν οι συζητήσεις με τον μικρό και επήλθε η συμφωνία.

Να σημειωθεί πως ο Φουάσης αγωνίζεται στα αριστερά της άμυνας και έχει γεννηθεί το 1998. Για αυτό και το πιθανότερο είναι πως ο πιτσιρικάς προορίζεται για το τμήμα κάτω των 17 ετών και θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Superleague Κ17.

Μάλιστα σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο μικρός επισκέφτηκε μαζί με τους γονείς τους της αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και είδε τους χώρους στους οποίους θα προπονείται τη νέα αγωνιστική σεζόν, ενώ παράλληλα έψαξε και για σπίτι όπου θα διαμένει, από τη στιγμή που θα μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα αναφέρει : «Ο νεαρός αθλητής επισκέφθηκε με τους γονείς του το Ρέντη, μίλησε με τους υπευθύνους της ομάδας όπου ουσιαστικά έδωσαν τα «χέρια» για την έναρξη συνεργασίας, ενώ αμέσως μετά η οικογένεια Φουάση κοίταξε για σπίτι όπου θα στεγάζει τον μικρό αθλητή τη νέα χρονιά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ