2014-06-23 22:24:17
Φωτογραφία για Αποχωρούν ανώτατοι δικαστικοί λόγω ηλικίας - Ανάμεσά τους και ο Αχαιός αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αναστάσιος Κανελλόπουλος
Με τη λήξη του δικαστικού έτους, στις 30 Ιουνίου 2014, αποχωρούν από το δικαστικό σώμα, λόγω συμπλήρωσης του προβλεπόμενου ανώτατου ορίου ηλικίας, ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Μιχάλης Θεοχαρίδης, καθώς και ο πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Ιωάννης Καραβοκύρης, όπως επίσης και άλλοι δικαστικοί και εισαγγελικοί λειτουργοί.

Από τον Άρειο Πάγο, εκτός από τον κ. Θεοχαρίδη αποχωρούν και οι αντιπρόεδροι Βασίλειος Λυκούδης, Αντώνιος Αθηναίος και Γρηγόριος Κουτσόπουλος.

Από τους αρεοπαγίτες αποχωρούν οι Νικόλαος Κωνσταντόπουλος, Δημήτριος Μουστάκας, Δημήτριος Μαζαράκης, Βασίλειος Λαμπρόπουλος και Ιωάννης Χαμηλοθώρης.

Από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου αποχωρούν ο καταγόμενος από τα Καλάβρυτα αντεισαγγελέας Αναστάσιος Κανελλόπουλος, καθώς και οι συνάδελφοί του Γεώργιος Μποροδήμος -έχει διατελέσει και προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών- και Ιωάννης Σακελλάκος.

Από το Ελεγκτικό Συνέδριο, όπως σημειώνει το newsit.gr, εκτός από τον κ. Καραβοκύρη, αποχωρούν ο επίτροπος Επικρατείας Διονύσιος Λασκαράτος και οι αντιπρόεδροι Ευφροσύνη Καραμποβίτη και Δημήτριος Νταής.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ