2014-06-23 23:00:32
Φωτογραφία για ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!
Όσοι είδαν το πείσμα των Αγγελόπουλων μετά το τέλος των φετινών πλέι οφς του Ελληνικού πρωταθλήματος κατάλαβαν πολλά.

Είναι άνθρωποι που λατρεύουν το μπάσκετ και τον Ολυμπιακό, κάνουν λάθη όπως όλοι, αλλά προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις και ξοδεύουν τα χρήματά τους για να κάνουν ισχυρότερη την ομάδα μας.

Όπως σας είπαμε από την αρχή ότι δεν είναι τόσο απλό το θέμα του Χάινς, τη στιγμή που τον είχαν φέρει κάποιοι στον Πειραιά και ότι υπάρχει έκπληξη στο βάθος με παίκτη που είχαν ήδη κάνει την πρώτη επαφή (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), έτσι σας λέμε και τώρα ότι πολύ σύντομα θα υπάρξουν κι άλλες ανακοινώσεις ενώ δε θα λείψουν και οι εκπλήξεις. Για τους βιαστικούς απλά να πούμε ότι ο Λαφαγιέτ ήρθε στη θέση του Κόλινς και ο Μενσά-Μπονσού στη θέση του Σίμονς... Οι συγκρίσεις είναι... περιττές νομίζουμε.

Σας είπαμε έγκαιρα ότι από τον Χάινς πάμε στον Μενσά Μπονσού (ίσα που είχε κυκλοφορήσει το όνομα του δεύτερου) -δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ- , έτσι λοιπόν και τώρα σας λέμε ότι η ομάδα θα είναι "όπως πρέπει" του χρόνου.


Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω και ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί πολύ καλύτερος από πέρσι. Τόσο καλύτερος που θα μπορεί να νικάει και... 8 αντιπάλους.

Υ.Γ1 : Αυτοί που μιλούσαν για... θολό τοπίο στον Πειραιά επειδή έφυγε ο Περπέρογλου και επειδή δεν υπέγραψε ο Μάντζαρης στο πρώτο ραντεβού είναι... καλά αυτή τη στιγμή; Όχι τίποτα άλλο, αλλά αν το τοπίο ήταν θολό στον Ολυμπιακό, στην ομάδα τους τι είναι; Γελάνε και οι πέτρες Υ.Γ2 : Θα υπάρξει νέα και σαφώς βελτιωμένη πρόταση στο Βαγγέλη Μάντζαρη που θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτές τις μέρες σκέφτηκε καλύτερα κάποια πράγματα και θα ανανεώσει το συμβόλαιο με την ομάδα μας. Αν στραβώσει όμως το θέμα (δίνουμε ελάχιστες πιθανότητες για κάτι τέτοιο) η λύση είναι... έτοιμη!

Υ.Γ3 : Ο υπαρχηγός θα τελειώσει την καριέρα του στο λιμάνι. Δεν το κουνάει με τίποτα! Η σημερινή του δήλωση για όσους διαβάζουν έστω και λίγο πίσω από τις γραμμές, λέει τα πάντα (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Υ.Γ4 : Mεγάλη... ηρεμία επικρατεί στο θέμα των νέων και ταλαντούχων -κυρίως- Ελλήνων παικτών, τη στιγμή που οι απέναντι έχουν ανακοινώσει ότι θα κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση. Λέτε την ηρεμία να την ακολουθήσει... καταιγίδα; Μία ερώτηση κάνουμε...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ