2014-06-23 23:22:09
Φωτογραφία για «ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΖΕΙ ΚΛΙΕΣΤΑΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»
Ο Σάσα Κλίεσταν είναι ένα νέο πρόσωπο από τα... παλιά για τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, όπως αποκάλυψε παράγοντας της Άντερλεχτ.

Συγκεκριμένα ο Γενικός Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Άντερλεχτ, Χέρμαν Βαν Χολσμπέεκ, σχολίασε τη Δευτέρα πως... «υπάρχει αυτήν την στιγμή δεδομένα ενδιαφέρον από ξένη ομάδα για τον Σάσα Κλίεσταν».

Ο Χολσμπέεκ δεν ανέφερε ονομαστικά τον Ολυμπιακό όμως σύμφωνα με τους Βέλγους είπε πως πρόκειται για σύλλογο που μετείχε την χρονιά που μας πέρασε στο Τσάμπιονς Λιγκ και που δεν προέρχεται από τα λεγόμενα μεγάλα πρωταθλήματα της γηραιάς ηπείρου. Οι Βέλγοι επισημαίνουν με βεβαιότητα πως ο σύλλογος είναι ο Ολυμπιακός, που δεν παρακολουθεί όμως μόνο τον Σάσα Κλίεσταν.

Υπογραμμίζουν πως τσεκάρει άλλους δύο ποδοσφαιριστές από την αγορά του Βελγίου. Το όνομα του διεθνούς Αμερικανού άσου έχει απασχολήσει και σε άλλες μεταγραφικές περιόδους τους ερυθρόλευκους. Ο σερβικής καταγωγής μέσος που είναι αμυντικός χαφ αλλά μπορεί να παίξει και πιο μπροστά στον άξονα και στις πτέρυγες, έχει συμβόλαιο με την Άντερλεχτ έως το 2016 και είναι γεννημένος το 1985.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ