2014-06-24 05:22:05
Φωτογραφία για 5 λόγοι να κόψεις τα μαλλιά σου για το καλοκαίρι
Το καλοκαίρι είναι εδώ και εσύ δεν έχεις ιδέα τι να κάνεις με τα μαλλιά σου. Να τα κόψεις ή όχι; Η απάντηση είναι να τα κόψεις και παρακάτω θα βρεις τους πιο σημαντικούς λόγους για να το κάνεις άμεσα και να μην διστάσεις καθόλου!

Αυτοί είναι οι πιο σημαντικοί λόγοι για να κόψεις τα μαλλιά σου γα το καλοκαίρι!

Ο πιο σημαντικός λόγος να κόψεις τα μαλλιά σου για το καλοκαίρι είναι γιατί απλά θέλεις να τα νιώθεις και να είναι πιο ανάλαφρα. Ειδικά αν έχεις πυκνά μαλλιά τότε σίγουρα το καλοκαίρι με την ζέστη θα δυσκολεύεσαι και ένα κούρεμα με "μύτες" ίσως αποδειχθεί ιδανικό για να κάνεις το μαλλί σου θα ελαφρύνει αρκετά αλλά και να μην σκας από την ζέστη.

Μπορείς να τα φροντίζεις πιο εύκολα αν είναι πιο κοντά: αν δεν θέλεις να αποχωριστείς το μήκος σου δεν χρειάζεται να κόψεις αγορίστικο το μαλλί σου όμως ακόμη και αν τα κόψεις 2-3 δάχτυλα μόνο θα δεις διαφορά. Ειδικά αν έχεις πυκνό μαλλί και σου το "αραιώσει" ο κομμωτής θα δεις διαφορά αφού τα μαλλιά σου και θα χτενίζονται πολύ πιο εύκολα και δεν θα σε "βαραίνουν". Η ψαλίδα και οι κατεστραμμένες άκρες θα είναι πολύ πιο εύκολο να αντιμετωπιστούν αν έχεις πιο κοντά μαλλιά.


Πάρε τον χρόνο σου: αν φοβάσαι πως το νέο σου κούρεμα δεν θα σου αρέσει και πολύ ή δεν θα ενθουσιάσει στο γραφείο ή το σχολείο τότε τώρα είναι η ιδανική περίοδος για να πάρεις τον χρόνο που θέλεις για να το συνηθίσεις. Απόλαυσε το νέο σου κούρεμα και θα δεις πως θα το λατρέψεις ενώ το βασικότερο θα ευχαριστηθείς τη θάλασσα και τα μπάνια με ένα πιο κοντό μαλλάκι που θα κάνει την ζωή σου πιο εύκολη. Αν πάλι για κάποιον περίεργο λόγο βρεθείς με πιο κοντό μαλλί από αυτό που ήθελες τότε έχεις όλο το καλοκαίρι μπροστά σου για να μακρύνει λίγο! Γενικά σε ένα νέο κούρεμα πάντα θέλεις τον χρόνο σου να το συνηθίσεις!

Ανέμελη και ωραία: τώρα το καλοκαίρι θέλεις ένα κούρεμα που να μην σε "κουράζει" δηλαδή να μην πρέπει να χρησιμοποιείς το πιστολάκι των μαλλιών ή το ισιωτικό σου για να μπορείς να βγεις έξω. Το κούρεμα σου δεν πρέπει να χρειάζεται κάτι παρραπάνω από λίγο αφρό ή τζελ για να του δώσεις το στιλ που θέλειςα. Ένα τέτοιο λουκ θα σε ξεκουράσει και θα αναδείξει την πιο χαλαρή εκδοχή του εαυτού σου!

Νέο μαλλί, νέα αρχή: μπορεί να φαίνεται σαν κάτι απλό το να κόψεις τα μαλλιά σου, η αλήθεια είναι όμως πως σε ένα βαθμό σου αλλάζει την ψυχολογία. Εξάλλου μην ξεχνάς πως μια τόσο μικρή αλλαγή μπορεί να αλλάξει το πώς αισθάνεσαι όταν κοιτάζεσαι στον καθρέφτη! Tο να αλλάξεις τα μαλλιά σου και πιο συγκεκριμένα να τα κόψεις μπορεί να συμβολίζει τις αλλαγές που σκοπεύεις να κάνεις στο μέλλον, οπότε αν θέλεις να προχωρήσεις και να αφήσεις πίσω σου τα παλιά, αυτός είναι ένα τρόπος να κάνεις μια φρέσκια αρχή.
womenonly.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ